Bakgården landskapsarbeid ideer for hundene

February 15

Backyards er hjem for mange hundene. Store eller små, en hage er en hund trening arena, underholdningsområdet og ly. Om en hund deler en bakgård med barn, folk eller hager, må det flytte rundt, har ly, gjøre potty husarbeid og delta i andre naturlige atferd. Du kan landskapet din hage å din hunden være sunt og trygt.

Funksjoner

Din hunden kanskje patruljere omkrets, kontroll av inntrengere og utforske grensene. Kontroller at hunden har en sikker vei foret med furu nåler eller andre organisk mulch. Dette beskytter hundens føtter. Legge til plenen pyntegjenstander eller liten gjerder å bryte monotonien visuelle. Opprette et eget potty område av sagflis, flis og annet organisk materiale for lett cleanup. Plante ornamentale gresstyper eller sette en kort dekorative gjerde å skjule sonen hunden-doo fra andre aktiviteter.

Lekeplass

Bygge en lekeplass. Om din hunden er en sofa potet eller en bakgård boomerang, legge til enkel utstyr for leting eller opplæring. Bygge en enkel rampe til en hevet plattform. Satt i åpent fat som kort tunneler. Male dem i fargerike motiver eller i nøytrale farger å blande inn på tunet. Lekehus som for barn gir hundene et sted å lur eller søke personvern. Legge til smidighet funksjoner som veving polakker og hindringer. Satt i en sandkasse eller plaskebasseng for spilletid. Bruk samme sikkerhetsretningslinjer, som ingen skarpe hjørner eller splintery overflater, som du bruker for barn.

Ly

En hundehus gir ly fra sommervarmen eller vinterkulden. Din hunden kanskje være en innendørs valp, men det fortsatt bør ha en bakgård hundehus som beskytter den fra Vær eksponering, fiendtlige fugler og forstyrrende. Camouflage huset med en vinranker espalier. En godt plassert espalier shelters en hundehus fra sommersolen. Eller du kan gjøre en åpen plattform med en enkel baldakin gir sol og hagl beskyttelse. Legge til en matte for å beskytte anbudet albuer og ledd. Koordinere baldakin stoff med plenen møbler.

Planter

Allergisk hundene, bruke gress som ikke vokser frøet hoder. Noen buffalo gress og torv gress er tilnærmet frø-fri som de spredt av rotstokker. Underholde hunden med kort hekker og andre busker som etterligner det naturlige miljøet. Velg duftende blomster og urte busker som ikke er giftig for kjæledyr. Sjekk med din SPCA en liste over giften planter. Unngå vanskelige planter som roser og holly som kan skade et skue-svaksynte hunden. Anlegget bakken dekker ispedd stepping stones, ert grus gangveier eller gress rutene footpad tekstur og visuell appell.