Bakgården landskapsarbeid ideer for et byhus

May 21

Bakgården landskapsarbeid ideer for et byhus

Hvis du eier et byhus, har du sannsynligvis en liten bakgård. Kanskje du vil landskapet i området, men ikke vet hvordan du gjør det på grunn av plassbegrensninger. Landskapsarbeid små områder kan være utfordrende, men den gode nyheten er at det er mange gode ideer for å gjøre din liten bakgård vakre. Landskapsarbeid behov varierer avhengig av om du har en plen, betong patio eller blomst seng områder.

Patio plantasjeeiere

Hvis din townhouse har en uteplass som en del av bakgården landskapsarbeid, er deretter plante i Potter en god idé. Din lokale planteskole vil bære keramikk eller leire potter i enhver størrelse. Et annet godt valg for beholder landskapsarbeid er ulike tre beholdere som kan finnes på de fleste jernvareforretninger eller barnehager.

Planting ettårige er en god idé for umiddelbar farge. Ettårige siste sesongen, så du kan utforme potteplanter hvert år. Eller kan du plante stauder, som vil komme tilbake år etter år, hvis du klippe dem på slutten av vekstsesongen.

Vet voksende sonen og velge riktige blomster for din spesifikke klimaendringer. Kontakt din lokale planteskole ekspert for hjelp i å velge riktig planter for din potted plantasjeeiere.

Solenergi eller lav spenning belysning

Hvis du bor i et klima som får mye sol, kan solar belysning gi en god aksent for din townhouse mindre bakgård. Solens lys kan enkelt installeres fordi det er ingen ledninger, og lysene kan plasseres hvor som helst i bakgården som du ønsker. De ser flotte ut rundt terrasser eller blomst seng områder. Hvis du ikke får mye sol, deretter tenke på installere lav spenning belysning. Lav spenning belysning krever en stikkontakt for å plugge transformator enheten inn, så kontroller at du har et strømuttak i nærheten.

Trellises for klatring planter

En billig og vakre landskapsarbeid idé for en liten bakgård er å installere en espalier. Noen grønnsaker, slik som pole bønner, er perfekt for en espalier. Eller, gå med en tradisjonell klatrer, som morgensol.

Et godt sted å installere din espalier er rett på uteplassen døren som du går utenfor. Som du gå ut på terrassen, oppdateres du av din klatring hage, som gir skygge eller legge til en søt duft i luften.

Noen trellises kommer med innebygd plantasjeeiere, slik at du kan plante din klatrer midt i bunnen av enheten. Disse typer trellises kan plasseres på hver side av uteplassen døren.