Bakgården Hill ideer

November 30

Men det er mange områder som er flat som en pannekake, er det mange som har naturlig eller forsettlig anlagte bakker. Åsene i bakgården er litt av et problem for huseiere fordi de er områder som erosjon er mer sannsynlig og tilgang er mer begrenset. Imidlertid finnes det måter å gjøre en bakgård hill arbeide funksjonelt og estetisk eliminere disse problemene.

Fossefall

Naturlig renner nedover, bærer skitt med den. Du kan finne at vann reiser ned din bakken i forutsigbar stier, carving raviner i landskapet. Samtidig, kan raskt rennende vann La jorden tørr, gi vinden å ta enda mer matjord bort og bremse veksten av gress og planter. En måte å takle dette problemet er å lage en foss, ifølge California landskap. Du kan bruke naturlig vann stier å gi fossen en naturlig følelse og omdirigere flyten av vannet der du vil den skal gå. En enkel foss ville innebære noen steiner og noen land utjevning, men du også kan få omfattende, har fossen overlappende til en full vann hage eller koble fossen til en pumpe, veggsprinkler og fontenen system som kan returnere vann tilbake til toppen av åsen.

Hageterrasser

Hagearbeid er en enkel og praktisk løsning til erosjon problemer, ifølge bakgård-landscaping.com. Terrasser er ett alternativ som involverer skar ut deler av bakken slik at du har stairlike nivåer som er flatt nok for planting. Denne utjevning av landet vil forhindre tap av vann og jord. Når du legger til planter, opprette røttene og bladene en naturlig barriere mot elementene å holde bakken fra eroding. Dette vil også returnere næringsstoffer til jord plantene dø og råtne, holde bakken fruktbare. Når du er ferdig, kan du opprette terrasse trinn så du kan gå ned og gjennom hill garden uten fare for slipping.

Barna

Åsene gjøre store områder for barna å leke, siden de la ungdommene rulle og skjule ut av syne. Gå sammen med barnas naturlige trang til å spille på åsene ved å installere en plast presenning og sprinkleranlegg for den ultimate slip-og-slide, gjør en nyanse overheng med en presenning og få polakker. Eller hvis du føler virkelig ambisiøse, bane en buet stripe av det for en skateboard ramp.