Bakgården gårdsplass alternativer

July 7

Bakgården gårdsplass alternativer

Styrke, holdbarheten og skjønnhet er viktige elementer i patio design planer og materialer. Huseiere bruke et bredt spekter av naturstein og menneskeskapte materialer i patio konstruksjon, som skifer, granitt, plast ark og helte sement. Terrasser gi struktur til utendørs parkeringsplasser, gjør en god lerret for uteområder temaer og skape utvidelser av hjemme eller på anlegget. Rekkverk, arbors, peiser, hagemøbler og fontener legge interesse og dekorasjon til hagen terrasser.

Runde Patio

En runde patio alternativet fungerer for mindre områder eller steder der eierne vil utheve terrassen. En runde uteplass murstein utleggere, skifer utleggere eller helte sement skaper et intimt, sikkert område for patio stoler, bord og potted blomster eller en hengekøye. Fugl bad, fontener, bird hus, butterfly hus og hage statuer er andre elementer i en runde uteplass. Den runde formen trekker øynene til den og tilbyr mange landskapet design muligheter.

Zen Patio

Zen uteplass hvit granitt eller marmor fliser på en hevet plattform omgitt av sand og dekorert med japansk hage ornamenter som stein lykter er et attraktivt, rolig alternativ for en utendørs rom. Zen uteplass plantet med hardfør bambus, potted palmer og Prydgress, og skaper en oase for avslapning.

Skifer Patio

En skifer terrasse tilbyr en attraktiv, solid og langvarig utendørs overflate for noen bakgård området. Skifer kommer i mange farger, fra browns og tans til grå, hvit og rosa, samt karakteristiske skifer blå. Skifer kan klippe i firkanter eller i naturlige stykker som du kan passe sammen i en grus og sand seng, hvor du kan plante mose eller andre små grønne planter eller mørtel heller sammen.

Arbor dekket terrassen

Arbor dekket terrassen skaper et skjermet, skyggefullt sted for utendørs servering, avslappende og underholdende i komfort. Terrasse gulv definerer plass, og arbor gir loddrett og overhead struktur. Du kan la arbor nakne eller plante den med klatring planter som druer, det clematis, morgen herligheter eller andre klatring vintreet planter og busker.

Lagdelte Patio

En lagdelt uteplass med ulike nivåer skaper interesse i et uteområde. Dette patio alternativet er et godt valg for områder som ikke er nivået, for eksempel åser og nedover skrånende verft. Det første nivået nærmest huset fører til et andre nivå noen inches til en fot lavere og til et tredje lenger ned nivå. Ett eller flere trinn kan bygges mellom. Lagdelte terrasser utvikle et område med ujevnt terreng i en attraktiv, nyttig overflate som er behagelig og utenom vanlige.