Bakgården fosser ideer

December 12

Bakgården fosser ideer

Mens det er mange landskapsarbeid alternativer som kan legge til visuelle effekter i hagen din, gjøre få uttalelse som en foss. Dens utseende og beroligende lyder gjør det et ideelt supplement til en hage, men en foss er faktisk en svært allsidig vannelement. Hvis du vurderer en for din hage, finnes det flere måter å sikre at du få riktig utseende for ditt hjem og få størst innvirkning av din fossen.

Gå før Fab

Spesialtilpassede fossefall kan være vakker, men for den enkleste og raskeste installasjonen, velge en prefabrikkerte foss struktur. Ferdighus alternativer er tilgjengelig fra mange landskap-leverandørselskaper og ofte stykke strukturer som inneholder alle de nødvendige komponentene skal fungere. De kan variere i høyde fra 12 inches mer enn 8 feet, så du kan velge en subtil utseende eller lage mer dramatisk uttalelse. Ferdighus fosser utformes vanligvis å ligne stein formasjoner, men er vanligvis laget av glassfiber slik at de er lett og enkel å installere. I tillegg til å være mer praktisk, er ferdighus fosser vanligvis billigere enn spesialbygde alternativer.

Bruke en naturlig helling

En foss funksjonen krever noen form for nedadgående vinkel for vann faller riktig. Hvis du utformer en spesialbygd foss for verksted, gjøre bruk av alle naturlige skråningen som du kan ha på eiendommen til å forenkle bygging. Når det er ingen naturlig forekommende skråningen, må noen typer stein eller berm bygges, som kan være ganske dyrt og krever ekstra arbeid. Elektrisitet kreves også pumper vann. Hvis hagen din bakker nedover naturlig, må den ideelle oppsettet for en multi-level Foss med et attraktivt naturlige utseende.

Bruk høyde for Drama

Noen bakgård fosser er ganske subtil og bare nå høydene av et par feet, med vannet trickling ned i et lite basseng. Men hvis du vil lage en dramatisk uttalelse i hagen din, et fall som er 8 føtter eller høyere det beste alternativet. Et høyere fall bør ha en større dam for vann faller inn slik at omfanget av funksjonen opprettholdes. Dammen skal dypere å imøtekomme større plask som kommer fra en høyere foss. En høyere struktur er også en god passform hvis du vil forsterke lyden som produseres av fossen.

Paret med basseng

Hvis du allerede har et basseng i bakgården, er par den med en foss en naturlig tilpasning. Som med en hage foss, høyden av funksjonen kan variere basert på utseendet du ønsker. For en subtil utseende, oppretter du en foss med noen steinheller på kanten av bassenget. Velge en høyere foss som inneholder blokker og stein hvis du foretrekker en dristigere titt. Denne typen fossen er et ideelt supplement til et basseng fordi paret skaper en naturlig effekt som kan skape en oase-lignende følelse for hagen din.