Bakgården dekk ideer fra huset

January 13

Bakgården dekk ideer fra huset

Hvis du liker ideen om en bakgård dekk og forbereder å bygge eller planlegge en, bør første steg være å velge et sted for det. Fleste bygge dekk mot deres hus, ofte med en dør slik at de kan gå på den. Men hvis du har en stor hage eller liggende, kanskje foretrekker du å bygge en kortstokk bortsett fra huset for å legge til Tilbaketrukkethet og opprette et eget underholdende område. Det finnes flere alternativer for denne stilen av dekk.

Pool dekk

Hvis du har et basseng, dette er en fin måte å gjøre det ser mer naturlig og innbydende, og du kan bruke tre i stedet for stein eller betong. Innlemme benker i tre dekk slik at du og gjestene kan velge å sitte ved vannet i stedet for å spille i den. Bruk hardfør tre, fortrinnsvis press-behandlet, slik at det kan motstå etsende effekten av konstant vann.

Lysthus

Et lysthus stil dekk bygget i en hage kan du se landskapet i flere retninger. Som et lysthus har den vanligvis noen form for skyggelegging å beskytte dekk fra direkte sollys. Gazebos er enkelt å innlemme med planter, spesielt vinstokker.

Liggende papirretning dekk

Liggende papirretning dekk er bygget rundt et samlingspunkt i hagen din. Disse dekk kan kommer i mange former, men fungerer bra i hjørnene på verksted (Hvis du er bundet i av gjerder) eller omkringliggende nøkkel liggende stykker, som trær, steiner og vann funksjoner. Disse dekk bør meld landskapet i farge og konstruksjon.

Vis dekk

Hvis hagen din utsikt over noe, kan du vurdere å bygge en visning dekk. Disse dekk er bygget fra huset banker eller klippe kantene der eiendommen faller av. Noen ganger overse de bare en kløft eller et felt. Hvis du har et hus med flott utsikt og høy banker, kan de overse en elv, dalen, ørken, lake, havet eller skogen.