Bakgården banen ideer

September 14

Med litt på forhånd planlegging, kan en bane være ikke bare praktisk, men en attraktiv måte å navigere gjennom bakgården. Fordi utformings-og materiale er mange, er den beste måten å velge en plan å vurdere formålet med din vei før en beslutning. Et tungt reiste område krever en robust, ingen tull bane, mens komfort og estetikk trenger høyere prioritet for en hage spasertur. Øke appellen til ditt valgte banen med komplementære landskapsarbeid og tilbehør.

Design

Mest funksjonelle design for en bakgård bane avhenger ofte av hvordan den skal brukes. Velg en rett bane av solid betong pavers for å komme til din bil eller garasje raskt og enkelt. Du vil sette pris på direkte rute og fast fotfeste ved transport et Fang dagligvarer eller husholdning forsyninger. For en hage bane, kan du velge en utforming med kurver. En meandrerende gangvei er fristende og tvinger besøkende å bremse ned og beundre skjermen. Innlemme et større område langs å imøtekomme attraktive sitteplasser, og tar sikte på veien mot en dramatisk focal punkt. Mulig sørge for at banen er minst 4 fot over å la to personer skal gå seg kjent.

Overflate materiale

Stein, som skifer, er en av de dyrere en gangvei. Skifer, som inkluderer kalkstein, bluestone, skifer og sandstein, er slående og allsidig. Uregelmessig figurene sammen med ulike farger, teksturer og størrelser bringe visuell interesse til en bane. Få et tilpasset utseende av trimming og Montering brikkene sammen som et puslespill.

Betong pavers og murstein kommer i flere uniform størrelser og farger. Slå dem på diagonal, eller alternative fargene for et interessant mønster. Installere dem tett sammen i trafikkområder en stabil tur. Billigere enn naturstein, disse materialene er ganske kostnadseffektivt for å dekke en stor vei.

For maksimal fleksibilitet og lave kostnader, prøv grus, bark mulch eller lignende fyllstoff. Barnåler og strimlet mulch er svært komfortable under føttene og passe landlige omgivelser. Disse løse overflate materialer overholder alle bane formen og utføre under de fleste trafikk vilkårene.

Landskapet beplantning

Dekorative plantings øke appellen til ditt gangvei. For å myke opp utseendet, kan du velge planter som smitte over de harde kantene av banen. Mest ornamentale gresstyper og etterfølgende bakken dekker utføre oppgaven. Plante duftende bakken dekker i mellomrommene mellom steinene og Asfaltutleggere å myke det helhetlige utseendet og å kvele turen. Disse tøff planter avgir en behagelig aroma når knust under føttene og fortsetter å trives. For uniform stier gjennom gresset og torv, kan du installere compact planter og lav vekst blomster sammen legge interesse og en naturlig median.

Finpuss

For å gi veien et utseende, kan du legge noen nyttig og dekorative detaljer. Inkluderer en benk eller sving som en aksent og som et sted å hvile mens du nyter landskapsarbeid. Innlemme en vann-funksjonen, dramatiske plantasjeeiere eller en grand skulptur på slutten av svingete veien til belønning besøkende. Lite vedlikehold belysning underveis holder deg trygg på banen når solen går ned.