Bakgården badestamp ideer

July 9

Hot tubs og spas, er en fin tillegg til en bakgård. De er ikke bare avslappende, de kan hjelpe lindre smerter, smerter og selv stress. De er også morsomt, spesielt hvis du liker å underholde gjestene. Enten du er i ferd med å utforme en bakgård eller kjøper et kar til å passe inn i en eksisterende designet tunet, finnes det flere ideer som vil gjøre din badestamp mer funksjonelle, og ser fin.

Innebygd

De fleste badestamper er frittstående badekar i et dekk eller en betongplate. Mens dette fungerer godt for fleste, hvis du utformer en ny dekk eller bakgården, og du vil en badestamp, kan du innlemme badestamp i utformingen. Sette badestampen under en forhøyet dekk hvor rim er selv med dekks plattform, er en fin enkel måte å få som bygget i utseende. Hvis din dekk har flere nivåer, sette badestampen på én av midten av siden bare lille området, hvis mulig. Har det området av dekk samme form som badestamp, bare større.

I hagen din, kan du ha en i bakken badestamp, om ønskelig. Mange ganger, det er en del av bassengområdet, men du trenger ikke å ha et basseng gjør dette. Du kan installere en vei hjem slik at gjørme ikke spores inn i huset. Gjør de badestamp område blandingene i din hage i stedet for stikke ut som en sår tommel. Har plantasjeeiere med blomstrende planter og plante et tre i nærheten til å gi din hot tub noe skyggen, om ønskelig.

Frittstående

Hvis ditt står alene, må det være på et solid fundament som murstein, betong eller en solid dekk. Tenk om du vil bruke ditt. Skal det brukes hovedsakelig som en avslappende retrett for deg og din familie, eller vil bli brukt av deg og gjester under fester og sammenkomster? Hvis du planlegger å bruke badestampen som en privat avslappende aktivitet, så velge et område av hagen din som er både private og har fin natur. For eksempel hvis du bor nær mountains, plassere den hvor du finner beste fjellene. Utforme en stiftelse som er dekorative, som mønstret murstein og fortsette en vei hjem. Legge til lys for solenergi fra badestampen hjem. Det vil ikke bare se fin, vil det gjøre gå til og fra din badestamp natten enklere og sikrere.

Hvis du planlegger å bruke badestamp hovedsakelig mens du er underholdende, er plassere den i nærheten av huset best. Rett utenfor døren (på dekk eller uteplass), av til side fungerer bra. Legge til benk sitteplasser i samme form som badestamp. Installere det flere føtter utenfor omkretsen av badekaret ditt på sidene uten trinnene. Dette gjør at gjester som ikke er i badestampen å delta i samtalen.

Personvern

Ønsker du noe privat mens du bruker din badestamp, kan du installere noen gitteret-arbeid på synlige sidene. Henge noen planter på gitteret for ekstra privatliv og en mer estetisk tiltalende utseende. Du kan også installere en utendørs peis på én side, som vil legge til romantikk i din badestamp område, samt doble som en vegg for personvern.