Bag vs uten pose støvsugere

May 15

Bag vs uten pose støvsugere

Vakuum markedet inneholder i dag en svimlende rekke både bagged og bagless vacuums. Begge varianter har forskjellige fordeler og ulemper. Forstå hva hver type vakuum tilbyr hjelper forbrukere med å velge det beste utvalget enkeltes behov. Hensynet bør gis til å koste, fortsatte vedlikehold, rengjøring evne og personlige behov når du velger et vakuum.

Grunnleggende

Både pose og uten pose støvsugere fungerer på samme måte i å fjerne støvpartikler og rusk fra tepper, tepper og andre stoffer i hele hjemmet. Forskjellen er i samlingen av støv partikler. Bagged vacuums samler skitt i vedlagte poser sett i en ytre posen. Uten pose støvsugere samler skitt i flyttbare plast beholdere.

Kostnader

Den opprinnelige kostnaden for å kjøpe begge typer vakuum ligner. Uten pose støvsugere tilbyr den åpenbare fordelen av ingen faste utgifter for poser. Poser for de fleste støvsugere er ikke for dyrt, men kan variere i pris, gjør dette et viktig område for forskning før kjøpe noen vakuum som krever poser. Ytre poser også kreve erstatning fra tid til annen, så dette er et annet område å se på også. Uten pose støvsugere krever ingen av disse erstatninger, men har filtre som må byttes regelmessig og er dyrere enn vakuum vesker.

Grundighet

Et høykvalitets vakuum med en pose renser like godt som en bagless vakuum. Det er mange bagged vacuums på markedet som ikke kan være spesielt høy kvalitet, men gjør dette et viktig skille. Low-end støvsugere med poser noen ganger lekke små partikler av støv og rusk tilbake i luften, gjør rengjøringen desidert mindre komplett. På den annen side, tilby bagged vacuums mer skitt samling før måtte tømmes. Tømme bagless vakuum beholdere er ganske rotete og bør gjøres utendørs for å unngå gjeninnføre støv og smuss på miljøet.

Vedlikehold

Støvsugere med poser trenger sporadisk vedlikehold eller reparasjon arbeid å reparere ledninger, erstatte beater barer eller rense systemet. Utskiftbare indre og ytre posene gjøre disse støvsugerne mindre sannsynlig å kreve større arbeid på lang sikt. Uten pose støvsugere krever samme vedlikehold. Vedlikehold behov kan være mer intensiv på lang sikt samling beholdere Break eller pakninger og forseglinger slites ned og må erstatning.

Bruk

Vurdere hvor ofte du vil bruke vakuum og på hvilken måte. Hvis du planlegger å bruke vakuum sjelden i et relativt lite hus, kan hensyn som tømming og vedlikehold ikke være mye av et problem for deg. De som kjøper et vakuum å begynne et hus rengjøring bør være mye mer opptatt av slike spørsmål som de direkte påvirke brukervennlighet bruk og business. Hvis du støvsuger som en måte å håndtere en insect eller skadedyr problem bed bugs i hjemmet, kan en bagless vakuum skadedyr å fjernes umiddelbart i en utendørs søppelbøtta.