Bag vs Bagless Vacuum

June 5

Bag vs Bagless Vacuum

Støvsugere som bruker poser og vacuums som ikke både funksjon på samme måte; Det er hvordan de vedlikeholdes som er den viktigste forskjellen. Uten pose støvsugere har sine fordeler, men hvordan de lagrer skitt og støv kan være helsefarlig for noen.

Kostnader

En støvsuger som bruker poser har nye poser kjøpte for det regelmessig. Ikke bare kan dette være dyrt over tid, men det også kan være forvirrende og en hassle å oppspore erstatning poser år etter produksjonen av vakuum med poser har avsluttet produksjonen. Uten pose støvsugere holder skitten i en beholder som ikke trenger å byttes.

Skitt Cup

Uten pose støvsugere lagre skitt i en beholder som en "skitt cup." Mens dette ikke trenger å bli erstattet, kan rense ut skitt koppen være en rotete opplevelse som vanligvis utgivelser støv og skitt i luften.

Allergi

Ifølge Lois Turley, en sykepleier som driver nettstedet AllergyNursing.com, bør uten pose støvsugere ikke brukes av de følsomme for støv og andre allergener. Rengjøring ut vakuum utgivelser disse allergener tilbake inn i huset, som kan føre til allergiske reaksjoner som tett hodet eller rennende nese. Hun anbefaler at allergikere bruke bagged vacuums, fortrinnsvis de som bruker HEPA filter poser. Disse spesielle posene holde støv og pollen fra rømmer støvsugeren.