Baderom kurv ideer

July 9

Vurder å plassere kurver på badet. Ikke bare er de Flerfunksjonell, som de tjener flere funksjoner i rommet, de også gir et rent utseende. Hvis du bruker dem til å redusere rot, organisere små elementer, som en tjeneste for overnattingsgjester eller en gave element, koordinere fargen på kurven til den eksisterende innredningen.

Inneholde rot

Fjern alle små elementene på tellerne du bruker daglig, og plassere dem i flere kurver. Samle alle elementene du bruker til å gjøre ansiktet ditt, for eksempel øye skygger, leppestift eller mascara i en liten kurv mens en annen kurv har ansikts kremer, etter barbering og astringents. Gruppere hårpleieprodukter i en kurv med en annen for kammer og børster. Plasser bomull baller, vev og bomull vattpinner i egen kurv. Stable dem over hverandre på en teller, eller lagre dem under telleren.

Organisere

Angi større kurver for elektroniske elementer som blåse dryers og barbermaskiner. Organisere alle kvinnelige månedlige produkter i en kurv og førstehjelp forsyning eller medisinsk utstyr i en kurv. Bruk en kurv til å holde flere ruller med toalettpapir bollen og en kurv for rengjøring produkter under vasken. Finne kurver som passer inn i din eksisterende bad skuffer som dette gir enkel tilgang og lagring eller kurver som kan skyves av en hyllesystem.

Gjestebad

Forberede en kurv for gjestebad og overnattingsgjester. Gi reiser størrelse elementer som de kan ha glemt hjemme, for eksempel en ny tann penselen, munnvann eller tann aste. Rull og setter inn et par håndkle i kurven slik at de kan dusjen med rene håndklær. Inkluder håret rekvisita, som en krølltang eller hårføner, med Hårprodukter, som sjampo, balsam, hårspray eller gel. Fullføre kurven med en loofah svamp og dusj gel.

Bad gavekurv

Gjør en gave bad kurv for en out-of-town gjest ikke bo i ditt hjem. I tillegg inkludert essentials, som en tannbørste, fylle den med medisinsk elementer han må, som aspirin eller bandet aidsages. Inkluder noen stearinlys og badesalt med lys lesestoff parfymerte kremer og oljer for hennes føtter. En loofah svamp eller ryggen svamp kan komme sammen med neglelakk eller Cleansing.