Baderom bakgrunn dekorere ideer

October 10

Baderom bakgrunn dekorere ideer

Bad tapet kommer i forskjellige farger og er en rimelig måte å oppdatere spacet. Når du merker bakgrunn, vurdere eksisterende design og stil på rommet ditt. Bad tiltrekke fukt og luftfuktighet, så det er viktig å finne en bakgrunn som vil tåle disse forholdene. Med så mange mønstre og design å velge mellom, kan du plukke opp prøver å hjelpe deg med din beslutning.

Grunnleggende

Bad tapet er tilgjengelig i en rekke design og farger. Hvis du har et lite bad, prøve tapetsering en vegg samtidig gjenværende bymur nøytral. Enkleste bakgrunnsbilde installere er den selvklebende typen. Nesten rot-fri og bare krever vann. Du bare fukte baksiden av bakgrunnsbilde med vann, bruke den på veggen, og la det tørke. Husk å gi nok tid før du installerer baderomstilbehør for eksempel speil eller bilder.

Bakgrunn ideer

Vanligvis er bad en av de minste rom i huset, men et rom hvor du kan eksperimentere med dristige farger som rødt og oransje. Prøv tapetsering største veggen i badet med din favoritt mønster eller design. Geometriske figurer og striper vil forbedre utformingen av badet. Hvis du har et eget rom for toalettet, vurdere tapetsering dette rommet bare.

For et nøytralt bad, bruk lys bakgrunn som krem og beige. Disse fargene fungerer godt for å åpne opp en plass. De også til utseendet med de fleste baderomsinventar og tilbehør.

Hvis du har en stor eller selv små taket på badet og vil et unikt utseende, kan du installere bakgrunnsbilde på taket. Du må fjerne alle lysarmaturer samt koble strøm før du begynner. Vurdere en lyse mønster å trekke øye opp til taket. Holde resten av veggene nøytral og gratis farge, spesielt hvis du velger en lyse fet mønster.

Faux-stil bakgrunnsbilder, som skaper utseendet på marmor, er et annet alternativ. Den kommer i en rekke farger og er veldig tilgivende så du trenger ikke å være perfekt når det gjelder matchende opp sømmene. Hvis du har åpne bokhylle eller forfengelighet, kan du vurdere å installere bakgrunn bak skap. Bad produktene vil stå pent mot denne utformingen.

Tips

Alltid måle badet før du begynner prosjektet. Å vite nøyaktige dimensjoner vil at du har nok bakgrunn og vil hjelpe deg å planlegge din design. Bruke et nivå for nøyaktighet hjelper med matchende opp mønstre i bakgrunnen. Kontroller også at du tillater bakgrunnsbildet tørke i minst 24 timer før bruk. Når tapetsering et tak, må du ha 1-2 inches av ekstra tapet på alle sider å trimme når det er tørt.