Badekar klistremerke fjerning

December 21

Tid tar sin toll på badekar appliques, og de må fjerne. Klistremerke farger bli kjedelig og du har kanskje lagt merke til en opphoping av smuss rundt kantene. Det kan være fristende å ta en skarp gjenstand og skrape bort men sette det tenkte ut av hodet. Du kan legge til noen stygg riper badekar overflaten.

Skrelle bort

Du kan løfte klistremerker som har begynt å skrelle av på egen hånd med fingrene. Fast Grip en kant og begynne å løfte klistremerket sakte fra badekaret. Hvis etiketten som gjelder et område der det holder standhaftig, deretter gå videre til en annen kant og begynne å trekke fra den siden.

Før du slipper delen av klistremerket som trekkes unna, plasserer et stykke vev over klissete limet. Dette vil hindre at klistremerket reverteres til badekar overflaten. En gummi kjøkken stekespade vil også være nyttig å skli under klistremerket og lirke klistremerke av.

Fjerne rester

Du kan fjerne rester med felles husholdning produkter. Kjør varmt vann før den når sitt maksimum temperatur og nøye suge en ren klut. Bruke husholdning hansker for å beskytte hendene fra brennende. Vri ut klut og trykk den over stedet og så helle nok hvit eddik over klut til å mette den. La klut for minst en time før.

Smøre vaselin for å dekke stedet fungerer også. Tillate den å arbeide i flere timer før med varmt vann.

Kremen av tartar og hydrogen peroxide blandet sammen for å lage en tykk pasta vil fjerne gjenstridig flekker. Lim fordelt på stedet og dekk lime med plast brytes og la i en time. Fjern plast brytes og skrubbe lim i stedet med en rengjøringsklut.

Rengjøring stedet

Vær sikker på stedet er rent ved rense området med varmt vann og kjører hånden over overflaten. Du kan fremdeles føle en åskam av lim igjen på badekaret. En utvasking av natron vil fjerne det som er igjen. Dryss natron over stedet og gni med fingrene til du ikke føle noen rester. Skyll komplett bunnen av badekaret å sikre du vaske bort alle rengjøringsmiddel og det er ingen glatt områder som vil få deg til å falle.

Klistremerke alternativer

Nå som du har fjernet klistremerkene, vil du sannsynligvis ikke sette deg gjennom det igjen. Gummi badekar matter er et alternativ til klistremerker. Matter har sugekopper som du følger badekaret ved å fukte koppen og presser hardt. Ta vekk matten ved slipping en fingernegl under koppen slipp sugekraft og ren mat minst en gang i uken.