Badekar avløp installasjon

November 10

Badekar avløp installasjon

Om installere badekar i et nytt hus eller et tillegg, må tanken gis til gulvet styrke, riktig avløp og installasjon i tillegg til estetikk av nye badekaret. Avløp og tilkobling av avløpsrør bør gjøres av en kvalifisert, lisensiert Rørlegger. Installasjon av badekaret selv kan fullføres av 2 personer med rimelig altmuligmann ferdigheter.

Installasjon

Måle badekaret for å fastslå hvor avløp og avløp må plasseres. Målene må være fra kanten av badekaret til midten av avløp hullet og innsiden kanten av nakne veggen studs til hvor avløpet blir installert. Hvis mulig, når du angir badekaret i plasser og merke avløp hull for absolutt nøyaktighet.

Dreneringsrør bør kjøre langs gulv bjelkene. Hvis bjelkene må være hakk ut for å imøtekomme rør, forsterke hakk bjelkene ved å legge en annen bjelke bord. Store badekar er svært tung. Gulvet må holde vekten. Kjør vann linjene opp og når lodding inventar på plass, være forsiktig med å varme opp inventar for mye når lodding. Overflødig flux dras med en våt rag. Koble dreneringsrør til jord stakken. Legge til en tee avfall røret for badekar drain og overflyt tilkobling. Installere en felle under tee. Tee og felle plasseres mellom gulv bjelkene slik at bjelkene ikke trenger å være hakk ut. Angi badekaret å bekrefte at avløpet er på rett sted.

Før du kobler dreneringsrør til tee, kontroller at karet er fra øverst karet til baksiden og sidelengs. Etter tilkobling avløp og avløp dekker i badekaret, bruke litt rørlegger er kitt langs kanten under avløp dekselet før påføring renne i badekaret og stram den ned men bare så det er tettsittende.

Som du installerer overflyt, justere avløp koblingen til stopperen å sikre de ikke er for lang eller for kort. Fullføre badekar installasjonen i henhold til produsentens anbefalinger. Vanntett veggen dekker eller flis er begge gode avsluttet vegger rundt badekaret med. Forsegle overalt - leppe, tut, håndtak, og langs bunnen der badekar kjøttet møter gulvet.