Badebasseng kjemikalier & omsorg

November 22

Badebasseng kjemikalier & omsorg

Svømmebasseng i din egen bakgård er en luksuriøs tillegg til alle utendørs hjemmeinteriør for familieunderholdning. Sammen med moro og glede krever en mye arbeid å holde det et rent og sunt miljø for svømming. Hvis du følger instruksjonene i åpning og lukking bassenget med passende kjemikalier, opprettholde bassenget hele badesesongen vil være minimal.

Nødvendig kjemikalier, Pool utstyr

Ifølge Cheap Pool Products begynner de nødvendige forsyninger for bassenget omsorg med en test kit å overvåke klor og pH nivåer. Må kulde, plassert i flytende klor dispenser; pH stige og pH lavere for å holde pH på riktig nivå; pakker av sjokk å starte bassenget for sesongen og også sal av alger vekst; samt en kvalitet algaecide å drepe algene oppblomstringen. Et fint basseng vakuum vil også være nødvendig å rydde opp smuss, støv sand og død alger etter sjokkerende bassenget, samt et basseng netto å skumme for rusk. Andre produkter for å hjelpe i balansen av rent vann er clarifier (hvis blir bassenget), klor stabilisator (nødvendig å holde opp klor nivå i en svært varme sesongen), gul ut, filtrere renere, liner renere og mye mer.

Åpning Pool for sommeren

Som ny bassenget eier, kan det være lurt å få en startpakke åpne bassenget, som leveres med full instruksjoner. Vanligvis følger med i pakken vil bli sjokk pakker, algaecide, clarifier og rust og skala remover. Følg de spesifikke instruksjonene, fylle bassenget til riktig vannstanden som vist på beholderen og legg hver kjemisk i bassenget separat, pre oppløst i en bøtte med vann. Begynne med sjokk i bassenget, kjøre over natten og følg med på algaecide og andre kjemikalier, en om gangen. Du må kanskje vakuum et par ganger før bruk. Kjøpe en solar cover for sommeren å holde vannet varmt når den ikke er i bruk (en god investering).

Lukke bassenget i vinter

Lukke et basseng er lik åpner bassenget bortsett fra prosessen. Det er ofte best å tappe bassenget bare et par inches under "øyeeplet" eller vann tilbake. En cap deretter plasseres over øyeeplet og skimmer og alle slanger koblet og holdt på et trygt sted over vinteren sammen med pumpe og filter, som fremgår av basseng og Spa. Plassere en oppblåst pute eller større slange i bassenget for å tillate is ekspansjon. En winterizer kit av solid klor plasseres i bassenget. Tett plass vinter dekselet på bassenget.

Vanlige vedlikehold

Når bassenget er renset og vannet er balansert, kan du teste vannet ditt ukentlig for å holde klor og pH nivåer i riktig nivå. Hvis du har mange trær rundt eller andre hindringer som konstruksjon skitt og gårder, trenger du ikke å støvsuge ofte.

Spesielle Tips

Svømme ansvarlig; aldri la barn og kjæledyr uovervåket. Når været er slik at bassenget er ubetjent i flere dager, sørg for å overvåke algene oppblomstringen og behandle deretter.