Bad gardin ideer

October 17

Bad gardin ideer

Bad gardin ideer varierer med bruk av materialer, design, farger og mønster. Uansett hva slags bad gardin velger du, de må ta personvern samt saker knyttet til fuktighet og vann. Utforsk de ulike alternativene i Bad gardiner til å bestemme for badet.

Romerske nyanser

Romerske nyanser er stoff nyanser som trekker oppover med en ledning mekanisme. De kan være tilpasset laget av stoff å matche dusjforheng og håndklær eller å matche fargen til en counter toppen eller vegg farge i badekaret. Disse nyanser legge mykhet og eleganse til hva kan ellers være et sterilt og kalde miljø. Romerske nyanser kan være foret med blackout stoff å tilby fullstendig privatliv. De kan også laget av vær og vanntett stoff og brukes direkte i en dusj-vinduet.

Vevd nyanser

Vevd nyanser er allsidig nyanser laget av bambus og spanskrør plastmaterialer. De holder seg godt i fuktig atmosfæren i et bad. Med en strukturert overflate og muligheten til å være reist med en enkelt ledning mekanisme, gi vevd nyanser lys en begrenset mengde personvern. Vevd nyanser fungerer godt som et lag under egendefinerte gardiner.

Stupbratte gardiner

Stupbratte gardiner kan brukes til å spre lys og tilbyr litt privatliv. Montere sheers i nedre del av vinduet, og behandle den øverste delen av vinduet med valance eller vinduet skjerf. Alternativt, for en mer elegant utseende, bruke full sheers montert i taket, og la dem trail bare litt over nivået på gulvet.

Blinds

Blindene er en optimale valget for bad fordi de tilbyr overlegen lys kontroll og er utmerket for personvern. De fleste blinds er laget av ekte tre eller tre komposittmateriale. Tremasse blindene spesielt holde seg bra for fuktighet og vann på badet. De motstå falming og flassing også. Blinde kan brukes sammen med andre vinduet behandlinger som gardiner eller gardiner for å opprette flere lag og lagt eleganse.