Bad fuger verktøy

August 11

Bad fuger verktøy

Tetninger verktøy er utformet for å installere eller fjerne caulk lettere og færre griset. Ved hjelp av verktøy riktig er viktig å gjøre jobben din fuger ser penere og mer profesjonelle. Hvis du ikke har disse verktøyene, finnes det andre alternativer du kan bruke.

Caulking pistol

En fuger pistol er konstruert av metall og brukes til å dispensere en perle av caulk langs en felles eller sprekk. Plasser patronen av caulk innenfor pistolen og presse pistolen utløser slik at caulk er skjøvet ut av kassetten munnstykket fra bunnen av kassetten. Noen våpen er utformet slik at når du slipper fingeren på utløseren, caulk stopper kommer ut av dysen umiddelbart. Dette hindrer rotete drypper. Tetninger pistolen brukes for bad flis og rundt inventar som toalett, vask og badekar.

Reparer etterbehandling verktøyet

En caulk etterbehandling verktøyet hjelper glatte er perlen av caulk ut etter at den presset inn i felles eller sprekk. Dette verktøyet er også nyttig i å fjerne overflødig caulk fra felles, spesielt hvis hullet i kassetten munnstykket er gjort for stor. Dette verktøyet er ofte ikke brukt, men caulk brukere i stedet fukt en finger med vann og glatt perlen. Andre alternativer inkluderer bruk av bunnen av en plast skje.

Reparer Remover

En caulk remover er ofte andre verktøyet inne en caulk verktøysett, sammen med en ferdig verktøyet. Før ny caulk kan installeres riktig i et bad, reparer alle gamle må fjernes. Fjerne denne caulk er ofte problematisk, med caulk vanskelig å ta opp. Verktøyet er utviklet for å gjøre fjerne hard, sprø caulk fra dype sprekker og kløfter rundt baderomsinventar og flis enklere.

Alternativer til verktøy

Akkurat som det er andre valg enn å bruke verktøyet caulk etterbehandling, finnes det alternativer til de andre verktøyene. Istedet for benytter en fuger pistol, kan du bruke en squeezable tube caulk. Du kan presse caulk av disse rør med hånden. Hvis du ikke har en caulk remover verktøy, kan du også ofte bruke et barberblad kuttet caulk og trekk den ut av ledd og sprekker.