Bad belysning og dekorere ideer

July 17

Bad belysning og dekorere ideer

Bad gjøre store "startpakke" rom for begynnelsen decorators, takket være sine små legemshøyde. Å velge riktig belysning og dekor kan gjøre på badet imøtekommende arealer og selv legge verdien til hjemmet ditt. Om du flytter til et nytt hjem eller oppussing din aktuelle ettall, er badet en flott kandidat for en dekorativ makeover.

Belysning ideer

Mest moderne badene er utstyrt med lys på vegger og tak. Hvis badet mangler enten, vurdere å legge lys på disse stedene. Andre belysning inkluderer små tabletop lamper og batteridrevet faux lys, som kastet en varm flimring glød uten risiko for åpen flamme.

Dekorere temaer

Velg et tema og fargevalg på badet. Badet har ikke nøyaktig samsvar dekorere ordningen av resten av hjemmet. Vurder å plukke farger som utfyller andre deler av hjemmet ditt, eller plukke et unikt tema som "Disneyana," "Hester" eller "fyr." Velg et tema for å forenkle oppgaven med å bestemme hvilke elementer med på badet.

Dekorativt tilbehør

Plukk ut dekorative møbler og tilbehør å plassere på badet. Velg et teppe og håndklær til å samsvare fargevalget du har valgt, og se etter en dusj gardin å fullføre innredningen. Multipurpose elementer som hyller tilbyr lagringsplass og dekorasjon til et bad.