Baby barnehage treet dekorasjoner

February 23

Baby barnehage treet dekorasjoner

Trær er en favoritt barnehage tema, oftest innlemmet gjennom veggen kunst. Bortsett fra å bringe roen i naturen i babyens soverom, overganger temaet også pent som barnet blir et barn, og rommets innredning endres.

Tre Decal

Veggdekor er gigantiske avtagbare vinyl klistremerker som kommer i en rekke temaer, inkludert trær og tre lange grener. Dekaler er passelig, som betyr at du kan bestille et kirsebærtre å passe en bestemt vegg, med blomst fargen du ønsker. Fordi de er billig og flyttbare, kan du opprette en hele barnehage skog uten store anstrengelser.

Tre veggmaleri

Malt veggmalerier tilbyr den mest spillerom av alle tre dekorasjoner. Se etter inspirasjon i naturen og kunstverk av favoritt barnebøker. Et tre malt over en barneseng lett blir treet over barnets seng. et høyt tre malt i hjørnet av gyngestolen blir treet i leser krok.

Familietre

Vegg-størrelse treet dekaler eller veggmalerier ta på lagt betydning når omgjort til et slektstre av hengende innrammet bilder fra lemmer. I en baby barnehage er det ikke nødvendig å gå utover besteforeldre, tanter og onkler, fettere, brødre og søstre, mor og far, og, selvfølgelig, baby. Bruk samme bilder og koordinert rammer for å integrere dem i treet.