Avondale judastre treet skadedyr

May 9

Avondale judastre treet, ellers kjent som kinesisk judastre treet eller Cercis chinensis, er en lett å vokse og tilpasningsdyktig treet. Som alle blader, men har rovdyr. Heldigvis Avondale judastre treet skadedyr er vanlig, og er lett forebygges eller flyttbare.

Typer

De vanligste treet skadedyr for Avondale judastre er skala insekter, whiteflies, webworms og blad valser. Det japanske billen og andre typer biller, er også blant Avondale judastre skadedyr.

Identifikasjon

Japansk biller er små og metalliske grønne organer og kobber-brun vinger med små dusker av hvite hår under vingen dekker. Andre borers, for eksempel larver av biller, fluer og møll, er vanskelig å identifisere, fordi de er skjult under treets bark eller tre. Skala insekter er pansrede eller myk og vises som en farget, hevet området på bladet eller stamme som er lett fjernes ved en fingernegl eller kniv. Whiteflies er lett identifiseres fordi de vises pulveraktig, og en hvit sky vil stige fra løvverk når forstyrret hvis den er infisert med whiteflies. Webworms og blad rullene er nært beslektet fordi begge er Larvene av sommerfugler. Leaf valser wrap forlater rundt seg og fortsette å spise bladene fra innsiden av deres beskyttelse. Webworms bygge webs av silke rundt blader grenen slutter.

Symptomer

Avondale judastre trær som er infisert med én eller flere av disse felles treet skadedyr viser karakteristiske tegn. Hvis et tre er beleiret av borers, er det første beviset biller seg. Når infisert med skala insekter, treets bladene blir gult og slipp, kvister og lemmer kan dø, og barken sprekker og tannkjøttet. Symptomer på whitefly infestation er spraglete gule blader, en klissen substans som kalles honeydew, dårlig vekst og den høye saltholdigheten. Trær infisert med blad valser først viser tegn til tygget blader, som vil bli brun og slipp på sensommeren. Når det gjelder webworms har treet webs av silke nederst i sine grener.

Forebygging

Noen metoder kan brukes til å forhindre eller fraråde disse vanlige skadedyr fra målretting Avondale judastre trær. Før det introduseres, nye plantings bør inspiseres for kjennetegn på skadedyr, og bladene og deler av treet som er infisert fjernet. Innføre gunstig biologiske kontroller som edderkopper, marihøner og lacewings anbefales også. Hakkespetter er en naturlig måte å hindre et angrep av biller, og de kan bli oppmuntret ved å tilby talg i de kjøligere månedene. En av de enkleste måtene å forhindre angrep av insekter er å opprettholde handlekraft treet ved riktig vanning og gjødsling og gir godt drenert jord og tilstrekkelig lys og bevegelse i luften.

Fjerning

Hvis én eller flere av skadedyr angrep en Avondale judastre treet, med metodene for å fjerne skadedyr pruning, manuell fjerning og kjemiske kontroller. I en skala infestation, beskjæring tungt befengt skyter og lemmer eller behandle med en sovende spray raffinert hagebruk olje er effektiv. Whiteflies kan være fanget med vaselin eller tunge-grade motorolje. Leaf rollers og webworms burde være håndplukket og ødelagt, og treet bør sprayes med hagebruk olje. Biller bør fjernes og treet behandles med insektmiddel. Felle avlinger som borage, hvit geranier og kvelden primroses kan brukes til å tegne japansk biller fra Avondale judastre trær.