Avløp vann vanntrykket faller når kranen er slått på

January 27

Avløp vann vanntrykket faller når kranen er slått på

Alle rørene i ditt hjem er koblet. Dette betyr at når du bruker vann fra én kilde, for eksempel et bad tappekran, hvor mye total vanntrykk tilgjengelig for resten av systemet er redusert. Det er et par ting å vurdere når diagnostisere og reparere dette problemet.

Normal vanntrykket

Vanntrykket er målt i pounds per kvadrattomme. Normal vanntrykket i et hjem er vanligvis mellom 60 psi og 70 psi. Dette er området hvor de fleste apparater og kraner fungerer best. Noe vesentlig høyere eller lavere, og ytelsen kan begynne å falle. Sjekk vanntrykket kranen slått på og det slått av for å se hvor mye av en reduksjon kan det hende at systemet samlede press. Sjekk nivåene med en målestokk som skruer på en utendørs slangen trykk.

Ved hjelp av kranen

Når du bruker kranen, rømmer vann røret med en hastighet på ca 3 gallons per minutt i de fleste tilfeller. Dette er fordi strålesamleren, som er installert på spissen av kranen, regulerer flyten av vann ut av kranen. Fjerne strålesamleren ved å skru ut den fra kranen sørge for den lille metall skjermen ikke er skadet. Et skadet filter kan tillate mer vann enn nødvendig å unnslippe kranen, fører til redusert trykk andre steder.

Endre tappekran press

Endre strålesamleren på kranen kan bidra til å øke presset til resten av systemet. Ved å kjøpe en strålesamleren som mer av en begrensning, for eksempel en strålesamleren som gir 2 gallon per minutt, kan du redusere mengden av trykket som trengs for å kjøre at kranen. Det kan øke totale trykket som er tilgjengelig for resten av avløp i ditt hjem. Eksperimentere med bakgrunnsbilder av forskjellige strømnings rangeringer å se hva som fungerer best.

Øke totale vanntrykk

Du kan øke mengden vann press som er tilgjengelig for alle kamper i hjemmet ved å justere trykkregulatoren vann. Denne enheten inneholder en målestokk på toppen av en klokkeformet membran som angir trykklasse for ditt. Du kan øke denne innstillingen ved å løsne mutteren rundt foten av regulator og slå måleren på toppen med en skrutrekker til en høyere innstilling. Eksperimentere med trinnvis øker å se hva korrigerer press problemer.