Avløp som er egnet for veldig bløtt vann

September 28

Avløp som er egnet for veldig bløtt vann

Vann er universelt løsemiddel, og som det har en effekt på avløp i ditt hjem. Vann er ofte karakterisert med myk eller hard, avhengig av mineralforekomster som har blitt oppløst i den. Disse innskuddene måles i det som kalles korn av hardhet. Veldig myk vann har mindre enn ett korn av hardhet. Mens noen ganger er det antatt at svært bløtt vann virker etsende på visse typer avløp, har denne misforståelsen vært stort sett avvist av vann kvalitet Association.

Rørleggertjenester typer

Alle typer avløp er egnet for bløtt vann. Vann kvalitet foreningen rapporterer at nedtoningen vann ikke gjør vann mer skadelig. Den primære misforståelsen at myke vann har etsende stammer fra erkjennelsen av at bløtt vann er et sterkere løsemiddel enn hardt vann. Hardhet er ikke vaske samt bløtt vann fordi det er mettet med oppløste mineraler som faktisk hindrer vannet i å gjøre jobben sin. Det er derfor mange sterke rengjøringsmidler brukes ofte i hjemmet: de har å gjøre hva hardt vann er kan gjøre effektivt, som er ren.

Hardhet

I virkeligheten er hardt vann mye vanskeligere på rørleggerarbeid i hjemmet fordi mineralforekomster i vannet etterhvert begynne å samle i rør og selv i varmt vann varmeapparatet. Isbreene har svært etsende på avløp og varmt vann system, noen ganger forårsaker dem til å slites ut raskere enn de ville med bløtt vann.

Faktorer

Vann korrosjon, avhenger av flere faktorer, i tillegg til mineral hardheten av vannet. Vann kvalitetstilknytning notatene som vann nedtoningen påvirker ikke de faktorene som bidrar til vann korrosjon. Høye nivåer av oksygen i vannet, for eksempel kan være skadelig for kobber rør. Myknet eller ikke, slites svært oksygenrikt vann kobber. Andre faktorer som påvirker korrosjon inkluderer vannføring, konsentrasjonen av oppløste faste stoffer, klorid og sulfide, og temperaturen i vannet.

Effekter

Ikke bare er bløtt vann mindre etsende enn hardt vann, kan det ha ønskelig effekten av rense ut skala opphoping av kalsium og andre mineralforekomster i avløp. Over tid kan dette helt eliminere buildup. Bløtt vann vil også forlenge levetiden til apparater som bruker vann, for eksempel vaskemaskiner.