Avløp i min vask avgir en kloakk lukt

November 21

Avløp i min vask avgir en kloakk lukt

Hvis du har merket en sterk kloakk som lukten kommer fra avløpet i kjøkkenet ditt synke eller under den, kan det hende at flere årsaker skylden. Før du ringer en rørlegger, gjøre noen feilsøking begrense den faktiske årsaken til lukt. Det kan ikke være så alvorlig som du tror.

Decaying mat

Selv om vasken kan sterkt lukter kloakk gass, skyldes kan problemet bare at råtnende mat har blitt fanget i rørene eller i avløpet og slipper gass mens det dekomponerer. Du kan bruke en kommersiell renne renere eller en løsning av natron og eddik å skylle rørene. Hvis problemet er mat, være kloakk lukten borte etter avløpet har blitt behandlet. Hvis du har en disposisjon, kan du unngå å sette mat i avløpet å unngå problemet i fremtiden.

P-Trap tresko

P-trap, eller J-felle er som det kalles, knytte forbindelsen mellom røret fører ned fra din avløp og resten av avløp systemet. Fellen er formet som en vridd P eller en J og brukes til å forhindre store elementer fra innstigning din avløp systemet. Men over tid denne fellen kan oppleve en oppbygging av fett og matpartikler, og det kan avgi en sterk kloakk-lignende lukt. Vannforsyningen skal slås av, og denne fellen fjernet for riktig rengjøring. Når det er rent, ernes og slå vann på.

Main kloakk linje oppbakking opp

Selv om sjeldne, hvis du oppdager en veldig sterk kloakk lukt, eller verre, partikler av avfall går gjennom Vaskens avløp, er dette et tegn på at din viktigste kloakknett er sikkerhetskopiert. I denne situasjonen kan du ofte høre gurgling lyder i vasken når du skylle toalettet, og alle avløp i huset kan begynne å avgi denne lukt. Dette er et svært alvorlig problem og et avløp profesjonell må kalles riktig slange ut de viktigste kloakknett fjerne tresko.

Feilaktig avslutning flyt

Alle boliger er utstyrt med en avtrekksrøret nær hovedlinjen kloakk. Dette vent brukes til å forhindre store elementer fra innstigning din kloakknett og forårsaker problemer. Som papirhåndklær, feminine hygieneprodukter, bleier eller selv leker er skylles ned i toalettet, denne ventilen vil bli tett og kloakk vil strømme bakover gjennom rørene, forårsaker en kloakk lukt i avløp. Igjen, bare en profesjonell rørlegger kan løse dette problemet, og han skal kalles umiddelbart.