Av Satsuma Orange trær

April 24

Oransje-røde frukten kalles satsuma ser ut som en appelsin, men det faktisk tilhører mandarin familien. Den har en løs hud som har en læraktig tekstur, som gjør det lettere å skrelle. Med noen frø eller ingen frø og en god sitrus smaken er satsuma et populært valg blant bøndene.

Planting

Riktig av satsuma begynner ved første planting. For å få en sunn, fruktbærende plante, unngå plante i de kalde månedene og ikke sette satsuma trær i kalde bakken. Hvis du skal plante i januar eller februar, putte plantene i Potter og plassere dem på et sted hvor du kan kontrollere temperaturen. Bruke metoder gulfkysten veksthus bruk, som å plassere Romoppvarmere i drivhuset til nødvendige varme. I det minste, bringe potted satsumas i et skur eller garasje under frost. Disse sitrustrær krever konstant full sol, og som noen oransje treet, frukt produksjonen kan bli påvirket av mangel på det. Ta din nye planter ut i solen minst halv dag når temperaturen tillater.

Dyrke

Beskjæring er ikke nødvendig å fremme vekst på dette oransje treet. du finner den vokser ganske bra om du beskjære det eller ikke. Hvis du finner treet blir for stor eller voksende på en måte du ikke liker, kan du beskjære det tilbake av estetiske grunner. For å produsere frukt, satsuma oransje treet må nitrogen i jord, så dyrke din tree jord med en nitrogen-rik jord blanding så ofte som nødvendig. Jord stoffer kan også blandet med vann og brukes til jord rundt treet. Potted trær trenger spesiell oppmerksomhet. De er begrenset til næringsstoffene i deres Potter, så å legge nitrogen næringsstoffer er viktig. Organisk gjødsel er trygt for satsuma oransje trær, enten de er dyrkes i bakken eller i potter.

Beskytte

Ifølge en rapport fra Henry Fadamiro Auburn Universitys avdeling av entomologi og plante patologi har satsuma 28 felles skadedyr. Noen av disse skadedyr er leaf gruvearbeider, hvite fly, gresshopper og flere typer midd. Foruten typisk plantevernmidler brukes petroleum-baserte oljer noen ganger å kontrollere pest en frukthagen. Forhindre rot råtne ved å holde vanning systemet på stammen av treet. Ikke overwater oransje treet, som som fremmer sopp vekst. Hvis din satsuma treets blader gulfarging eller din treet tapende forlater ut av sesongen, kan du ha rot råtne. Vann sjeldnere.