Australsk trær & blomster

March 28

Landet i Australia har en overflod av innfødte blomster og trær, mange som finnes bare i Australia. Det er et land som rangerer den sjette største i verden og er den største øya. Er en øy, flora er, og fortsatt er, isolert fra planter i andre land og øyene i nærheten. Mange av trær og blomster i Australia er uvanlig og har blitt brukt av de innfødte aboriginerne hundrevis eller tusenvis av år.

Historie av australske Flora

Land/island/kontinentet i Australia er en isolert landmasse, har delt fra den entall landmassen kalt Gondwanaland ca 55 millioner år siden. Opprinnelig Australia var hovedsakelig en regnskog, men det endret langsomt som klimaet skiftet, opprette ørkener i indre av øya, frodige regnskoger i fjellene og kysten klima rundt omkretsen. Fordi øya har en vesentlig annen klima avhengig av området, hadde plantene som utviklet seg til å tilpasse seg det bestemte området de bodde i. I dag er det omtrent 20.000 planter med en vascular system og rundt 14.000 nonvascular-type planter.

Tilpasning og spredning av Flora

Mange av de lokale australske plantene tilpasset penselen brannene og tørt, tørre klima. Så langt tilbake som 61 000 år siden tvang aboriginerne plantene endre som de brukte brann for å fjerne børste for landbruk og husdyr. Over tid tilpasset planter som Banksia, eukalyptus og Acacia for å tolerere brann. Aboriginerne spredt planter gjennom branner de. Frøene skal gjøres opp med røyken og deretter ned til bakken noen avstand. De ville også transportere planter å bruke i oppdrett i ulike områder.

Eksempler på innfødte blomster

Australia har mange innfødte blomster og planter, inkludert daisy, som har rundt tusen arter bare i Australia. Tusenfryd kan komme i en urteaktig form eller i små busker og er tilpasset til mange typer jord, som leire og sand.

Kangaroo Paw er en plante med uvanlig blomster som ligner på en kenguru 's fot, derav navnet. Blomstene kommer i forskjellige farger, inkludert rød og gul. Dette anlegget er faktisk knyttet til liljefamilien.

Sturts ørkenen Pea er en blomst som ble identifisert i 1688 og er oppkalt etter Captain Charles Sturt, en oppdagelsesreisende. Den foretrekker å vokse i indre deler av Australia germinates veldig fort så snart som det regner. Røde blomster vokser på oppreist stilker og er South Australian emblem.

Unike og sjeldne trær

Flere svært unike og sjeldne trær vokser i Australia. En er gress treet, som bare bor i Australia. Dette treet vokser svært sakte, og fortsetter å vokse i hundrevis av år. Stammen av dette lite tre består av døde baser av gamle blader som komprimerer og er belagt med et stoff som harpiks. Etter 20 år, veldig tynn gress-lignende bladene vokse opp på toppen av treets bagasjerommet og henge ned ned litt. Gresset treet liker direkte sol og godt drenert jord og trives med lite bekymre fordi det er tilpasset klimaet i Australia.

Araucaria cunninghamii eller hoop furu er et stort tre som finnes i regnskog nær kysten. De er knyttet til andre Araucarias som lever i Sør-Amerika, som viser de var trolig delt fra Sør-Amerika trær når Gondwanaland atskilt. Dette treet kan vokse mer enn 100 fot høy og kan være hundrevis av år. Barken er svært ujevn, og frø er funnet i kjegler som tar omtrent ett og et halvt år å modne. Frøene er spiselig og var en matkilde til aboriginerne. I moderne tid brukes hoop furu som tømmer for møbler.

Eksempler på stedegne trær

Stedegne trær i Australia inkluderer bottlebrush, som er relatert til myrtefamilien. Sine blomster er sylinder formet og ligne børster, med klebrig tips på rød, rosa, hvit, grønn og gul. Dette treet liker vann og ligger derfor vannkilder som bekker og bekker.

Banksia trær har blomster på toppene som ligner på lys. Disse trærne vil vokse i nesten alle forhold og finnes i tropiske, kyst og ørken områdene i landet. Arkeologer har funnet bevis for banksias i 40 millioner år gamle områder.

Eucalyptus trær er trolig den mest kjente i Australia fordi de vokser i nesten hver klima unntatt tetteste regnskogen og de tørreste ørkenene. Australiere kaller eukalyptus "tyggis trær." Det er mer enn 700 forskjellige arter av eukalyptus, og alle av dem, bortsett fra to arter finnes i Australia. Eucalyptus trær er lett identifiseres på grunn av deres aroma, som ofte brukes i kaldt rettsmidler.

En type av akasie, tau treet har mer enn 900 arter som finnes i Australia. Tau vokser i praktisk talt alle klimasoner fra kysten til innlandet ørkener. Acacia pycnantha er den offisielle emblemet til Australia og har gylne blomstrer.