Australsk innfødte bunndekkende planter

May 30

Australsk innfødte bunndekkende planter

En bunndekkende er en plante, plantet, vokser å dekke over et område på bakken. Selv om noen vokse høyere, de fleste bunndekkende planter bare vokse et par feet høy men vokse utover å dekke flere føtter. Bakken dekker er brukt til å beskytte et område fra erosjon eller tørke eller brukes til å forbedre det estetiske utseendet på et område. Mest innfødt australsk bakken dekker krever minst litt sol og vokse i sandy til tung leire jord er blomstrende planter.

Boobialla rosa

Boobialla rosa eller bred rosa, er en innfødt australsk bunndekkende. Det vokser seks til 12 inches høy og bør være plassert fire til seks fot fra hverandre når planting. Bladene er en slank oval form og mørke evergreen i farger. Bunndekkende blomstrer fra våren til midten av sommeren med liten rosa blomster. For å trives, skal boobialla rosa plantes i et område som mottar full sol. Boobialla rosa skal vannet på en gang en ukes basis, men bunndekkende er tørke motstand.

Hardenbergia Meema

Hardenbergia meema er en innfødt australsk bunndekkende. Det er en buskete ser bunndekkende som vokser 12 til 18 inches høy og bør plantes ca seks fot fra hverandre. Hardenbergia meema har tynn oval mørke grønne blader som måler tre inches lang. Bunndekkende blomstrer om våren til forsommeren med mange små, duftende lilla blomster. Hvis muligheten til å gjøre det, vil hardenbergia meema klatre og vokse over ting som steiner, gjerder og trellises. Denne bunndekkende vokser best i full sol til delvis skyggelagt forhold og sandstrand til tung leire jord.

Myoporum Yareena

Myoporum yareena er en innfødt australsk bunndekkende. Det er en plante som bunndekkende med lange gresset grønne ovale blader som har små støt jevnt plassert langs kantene. Bunndekkende blomstrer i midten av våren i sensommeren med hvite blomster. Blomstene er hvite med fem kronblader og en gul farget sentrum. Myoporum yareena vokser til å bli om fem tommene høy og bør plantes tre til fire fot fra hverandre. Myoporum yareena skal plantes i solfylte delvis skyggelagte områder og dyrket i sandstrand til tung leire jord.

Westringia Mundi

Westringia mundi er en innfødt australsk bunndekkende. Westringia mundi er en plante som bunndekkende som vokser å være ca 15 inches høy. Bunndekkende har mange grønne ovale blader som vokser på flere grenen som stammer, stammer fra midten av bakken coveret. Westringia mundi blomstrer i slutten av våren til sensommeren og har hvite blomster som er om lag tre inches store. Dette er den perfekte bunndekkende for de som ønsker en ikke-vedlikehold bakken coveret. Bunndekkende trenger ikke å være beskjæres, og krever lite vann. Den vokser godt i sandy til godt drenert leire jord og er best dyrkes i full delvis solen.