Atlantic hvit Cedar Seedlings

October 3

Atlantic hvit Cedar Seedlings

Atlantic hvit cedars er eviggrønne planter som har blader bærer trange grønne skalaer. Disse planter gjør best i våtrom, som nær bekker, myrer og ferskvann myrer. Faktisk er disse artene utbredt langs USAs Atlanterhavskysten. Den seedlings vekstsesongen varer minst 140 dager. Atlantic hvit cedar planter som vokser i små trær kan ikke tåle forhold som sterk snø og is og krever spesiell omtanke.

Beskrivelse

Atlantic hvit cedar seedlings kan være ca 4 inches til 12 inches høy. Bladene faktisk ser ut som de av bregner. Blad tips har stubby poeng og liten rundp kjegler som er lilla eller blå finnes på seedlings. Kronen av frøplante vanligvis er smal og har vannrett avdelinger. Når disse seedlings modnes, kan vokse til en høyde på 40 fot 85 fot og span 2 fot i diameter.

Jord tilstand

Den beste jord betingelsen for Atlantic hvit cedar seedlings er jord med en pH på 6.5. PH-nivået er surheten og basicity i jord. En pH plan flate av 5.5 betyr jord er sure. For å finne ut hvilket pH jord der du vil plante Atlantic hvit cedar seedlings, samle et utvalg av jord og ta det til direktenummeret office for testing.

Planting

Velg en plante område som er fri fra sterke vind og tilbyr god fuktighet nivåer. Holde Atlantic hvit cedar frøplantes jorda fuktig hele tiden, og velg et område som tilbyr sollys. Atlantic hvit cedar seedlings utvikle seg til saplings på en 12-tommers-per-års rate. Også holde seedlings i et åpent område fra andre planter, som de ikke håndterer stimlet fra andre arter godt. Lowland områder er de beste stedene for Atlantic cedar frøplanter.

Omsorg

Ingen skadedyr utgjør faktisk viktige spørsmål som en Atlantic hvit cedar frøplante. Imidlertid beskytte Atlantic hvit cedar seedlings fra skapningene som kaniner og hjort, spesielt i stressende vintersesongen. Merk også at Atlantic hvit cedar seedlings er svært utsatt for ødeleggelse av brann hvis brannen når bladverket. En fordel med Atlantic hvit cedar seedlings er at ingen to planter er det samme, så dette reduserer risikoen for opplever skade fra patogener. I tillegg tre av disse frøplanter motstå forfall bedre enn andre typer trær, inkludert gul pines eller oaks.