ASTM standarden for svømmebasseng dekker

November 26

ASTM standarden for svømmebasseng dekker

Barn er under fem år mest utsatt for drukning. Eksperter er enige om at, med oppsyn av voksne bestandig rundt bassenger, standard samsvar bassenget dekker kan legge et ekstra lag med beskyttelse mot drukning hendelser. For bassenget eiere som ønsker å investere i en cover, er det en god idé å bli kjent med ASTM standarden for svømmebasseng dekker.

ASTM International

I 1898, en gruppe tog ingeniører seg sammen å håndtere spørsmål om deres stål skinner. Gjennom årene, har ASTM International utviklet seg til en av de største klassifisering og standardiseringsorganisasjoner i verden. Standardene og klassifiseringer utvikles blant de frivillige medlem komiteene. ASTM International ikke godkjenne, sanksjon eller håndheve samsvar med dens standarder så standarder ikke bli godkjent før de er referert av en tilknytning eller regjeringen.

Hvis du vil vise en produktet oppnår tittelen på et standardprodukt, må det være testet av en uavhengig testing laboratorium og utstedt en godkjenning av overholdelse.

ASTM F1346-91 Standard betydning

ASTM utviklet standard etterlevelse av ASTM F1346-91 for å hindre drownings av barn under fem år. Det er standard ytelse spesifikasjonen brukes for sikkerhet dekker. Merkingen sikrer at krav er oppfylt for alle dekker for svømmebasseng, Spa og badekar. Mange stater og byer krever bruk av disse standard spesifikasjoner, og ASTM F1346-91 koden refererer til nasjonalt barnehager, adopsjon og fremme byråer.

Noen ASTM kvalifikasjoner

For å kvalifisere for ASTM F1346-91, må et overbygg bestå en statisk belastning test for vekttap støtte. For at riktig redning funksjon, skal forsiden kunne tåle vekten av to voksne og ett barn, eller 485 lbs.

Dekselet kan ikke ha en åpning som er stor eller svak nok til test objektet gjør det gjennom, for å forhindre oppføring eller entrapment mellom dekselet og på siden av bassenget. En overflaten avløp test beviser at dekselet beskytter mot farlige mengder vann samle på overflaten av dekselet.

Viktig merking kravene omfatter forbrukerinformasjon, inkludert garantiinformasjon; riktig advarsler som beskrevet i standard; og at produktet er en sikkerhet dekke.

Identifisere ASTM F1346-91 Standard

Sammen med dekning vil seg selv med riktig vedlagte etikettene basseng, spa og badestamp selskaper staten ASTM F1346-91 samsvarskrav dekke i deres nettsider, litteratur og brosjyrer. De må også kunne gi laboratorium rapporter i tillegg bevise at deres dekker overholder standarden.

Vannpytt sikkerheten

Husk å erstatte forsiden etter bading, men selv en ASTM F1346-91 samsvar overbygg er ikke garantert å lagre et barn fra å drukne. Til alle tider, må barn Passes rundt bassenger og andre åpne kilder vann.