Aspirin drepe hvite fluer i huset planter?

February 28

Aspirin drepe hvite fluer i huset planter?

Aspirin er et smertestillende medikament som selges mye, inkludert i drugstores og dagligvarebutikker. En liten mengde aspirin lagt til din houseplants sikrer levetiden til planter og holder plantene sunn. Aspirin er noen ganger anbefalt som en løsning å kvitte fluer og bugs på planter, men metoden ikke er effektiv.

Aspirin fordeler

Aspirin brukt houseplants hjelper plantene å holde sunn og kan selv ta døende planter tilbake til livet. Se etter gammeldags stil aspirin som ikke har noen form for beskyttende belegg. Belegget er utformet for å gjøre svelge piller enklere, men det stopper aspirin fra å bryte ned og hjelpe plantene. Sted 1 1/2 aspirin bord i en stor bøtte og topp med 2 gallon med kaldt vann. Rør blandingen til aspirin bryter ned og hell i en sprayflaske. Du finner det nyttig å knuse aspirin først.

Bruk

Spray bladene av planter med aspirin vannet og spray bakken på anleggene, sørge for å mette jord med blandingen. Spray blandingen minst en gang hver tredje uke. Aspirin hjelper styrke planter og holder dem friske. Aspirin også dreper bakterier i jord, holde anlegget sunnere.

Betraktninger

Ifølge Colorado State University, bør du fjerne fluer og andre skadedyr fra planter ved å plukke skadedyr av bladene eller bruke strømmer av vann rettet mot planter. Vannet løsner skadedyr, tvinge insekter unna planter. CSU også foreslår å bruke fly feller for å fange fluer før skadedyr når anlegget. Fly fellene er lang papir med en klissen substans som tiltrekker flyr gjennom duft. Når fluene touch strimler, klissete stoffet gjøres og de til slutt dør. Prøv hengende flere strimler fra taket over plantene.

Misforståelser

Troen på at aspirin vil drepe fluer kan komme fra ideen om at aspirin vil hjelpe med fly biter. Legen Herbert Luscombe foreslår å bruke ubestrøket aspirin på våte huden. Gni en fuktig klut over fly bite og fukte huden din. Gni aspirin tabletten over våte huden, la aspirin bryte ned og absorberer inn i huden. Aspirin hjelper med betennelse, men ingen forskning eksisterer at det kan hjelpe planter på samme måte.