Asfalt Birdbath reparasjon

December 21

Concavities som forekommer i asfalt, også kjent som birdbaths, typisk form på grunn av den naturlige bevegelsen av bakken under. Fra daglig slitasje-og-tåre, kan birdbaths igjen i forfalt øke i størrelse og sakte blir jettegryter. Reparere birdbaths med en asfalt reparasjonssett. Asfalt reparasjon kits kommer med en tørr samlet, en blander bøtte og todelt, flytende polymer dokumentordneren. De kombinerte ingrediensene fyller concavity og, når tørr, blande naturlig med eksisterende asfalt.

Instruksjoner

•Scrub området som skal rengjøres med en løsning av biologisk nedbrytbart betong renere og varmt vann, med en scrub pensel. Noen fett eller olje bør helt fjernes. Skyll området med ferskvann og la dem tørke.

•Kombiner tørr samlet og flytende dokumentordneren deler i det blande bøtten. Bland ingrediensene med en drill med litt maling blandebatteri.

•Fyll blandingen i birdbath så det bare begynner å sive over kanten.

•Level lagt til blandingen, hjelp av en konkret flyt. Skate flyt over overflaten før det er selv med omkringliggende asfalt. Bruke float å gjøre kantene av området lappet og blande det nye materialet med omkringliggende asfalt.