Arter av sukkulenter

March 29

Arter av sukkulenter

Sukkulenter omfatter en rekke kjøttfulle-leaved planter som lagrer fuktighet i bladverket eller stammer. Disse plantene er mer enn 2000 kaktus arter og en rekke tropiske planter. Delt inn i fire botaniske familier, trives sukkulenter i nesten alle deler for verden, inkludert Nord for polarsirkelen.

Cactaceae

Omtalen av kaktus vanligvis maner frem bilder av ryggraden-dekket tårner over ørkenen gulvet, men ikke alle kaktus passer denne beskrivelsen. Mens mange kaktus har tornar, kan andre være spineless, dekket med grovt hår eller har blader som pereska kaktus. Mens mange kaktus er innfødt å varme, tørre ørkener, noen er funnet i kjølig klima. Noen kaktus er epiphytes, planter som utlede næringsstoffer fra luften, og krever ikke jord å vokse.

Crassulaceae

Denne serien inkluderer en rekke felles houseplants, som jade anlegget, kalanchoe, sedum og burro's halen. Disse plantene trives under normale husholdning forhold, men krever mer vann enn andre varianter. Stengler og blader varierer i farge fra rike grønt til rødt eller bronse, avhengig av sorten.

Aizoaceae

Carpetweed familien av sukkulenter inneholder 1200 arter med de fleste innfødt til Sør-Afrika. Mange av disse saftige urter utviklet i ugress i store deler av Nord-Amerika. Disse inkluderer delikat rosa sea fig som linjer sanddynene fra California til Oregon, is plante som har naturalisert langs vestkysten og New Zealand spinat som finnes langs strender og i myrene.

Saxifragales

Saftig euphobiacea inkluderer en rekke trelignende eller shrublike planter som inneholder løv og stammer. Mange er innfødt til Afrika. Noen som Euphorbia obesa, ligner kaktus, mens andre, som E. tirucalli "Kjepper i brann," har en grasslike vekst vaner. Andre ligne trær med løv.

Omsorg

Saftige omsorg, avhenger av forskjellige, men de fleste foretrekker en solfylt beliggenhet hvor de får lys. Fordi sukkulenter er store fuktighet i deres kjøttfulle forlater, krever de fleste bare sporadisk vanning. Innskrumpet bladene er et tegn på at anlegget krever mer vann. Alltid referere til de spesifikke voksende og håndtering krav til saftige planter å sikre riktig vanning og lys eksponering.