Årsaker til en oppvarming olje lukt kommer fra en pipe

January 20

Årsaker til en oppvarming olje lukt kommer fra en pipe

Eksisterende skorsteiner brukes ofte til å ventilere olje drevet apparater, som vann varmeovner og ovner. Hvis oppvarming olje lukt eller røyk kan være luktet i hjemmet eller rundt skorsteinen, angir et alvorlig problem. Andre farlige gasser er ventilert med olje lukt, og de er sikkert lekker inn i hjemmet.

Chimney lekkasjer

Sprekker og lekkasjer i chimney tillate gasser og lukt som skal luftes utenfor hjemmet for å angi stua. Det kan hende noen av disse lukt godartet, men andre gasser som karbonmonoksid er svært farlig for helsen din. Ekspertene hos CSIA.org si at sot fra en olje brenner apparatet bygger seg opp i en pipe, svekkes duken. Har din pipe rengjort og kontrollert vil hindre fremtidige skader. Hvis skorsteinen renere oppdager skade eller lekkasjer i chimney, bør du ha den reparert før du bruker olje brenner apparatet igjen for å unngå risikoen for Kullosforgiftning.

Olje ovn Puff tilbake

Et vindpust tilbake eller tilbake brann oppstår når olje akkumuleres i en ovn eller brenner. Når flammene i apparatet tennes, denne overflødig olje eksploderer, ifølge Inspectapedia. Et høyt smell ledsages av lukten av olje kommer gjennom skorsteinen og kanaler av huset. Disse hendelsene blåse sot og lukten av fyringsolje i hele huset. Presset av denne eksplosjon skader ventiler og rør i hjemmet, og kan også skade indre av apparatet. Hvis olje brenner apparatet opplever tilbake brann, kan lukket hvis av inntil en tekniker fastslå årsaken.

Sprakk varmluft Exchanger

Peter Hutton skriver i sin kolonne for Boston Globe at en sprakk varmeveksler, en del av en olje-ovn som frigjør varme i sirkulerende luft, kan frigi lukten av brennende olje i Pipa. En skadet varmeveksler er en brannfare og bør erstattes straks. Hvis nok olje utgis i luften, kan den bygge opp i pipen eller andre steder rundt i huset. Dette utgjør også en brann risiko, som en bortkommen gnist eller tenningen på et annet apparat kunne antennes akkumulert olje. Ringe en servicetekniker og ha din varmeveksler undersøkt hvis du bruker en olje-ovn.

Utilstrekkelig luftinntak

Olje vil fordampe og reise gjennom eksos vents på en olje brenner apparatet hvis det ikke er fullstendig forbrenning. Høy effektivitet ovner og vann varmeovner kamp ofte å trekke nok frisk luft for fullstendig forbrenning, ifølge CSIA.org. Liten skorsteiner eller vents, overdreven isolasjon rundt enheten eller blokkerte luftinntak åpninger alt føre til dette problemet. Mens fordampede olje ikke er nødvendigvis en helsefare, skaper dårlig forbrenning andre farlige gasser som kan forårsake helseproblemer i hjemmet innbyggere.