Årsaker & behandlinger for Mark

May 1

Årsaker & behandlinger for Mark

Mark er små larver fluene som vises ofte i store grupper i eller rundt i huset. Mark er ikke farlig, men kan inneholde noen skadelige bakterier og kan ødelegge mat hvis de gjør sin vei inn i hjemmet ditt. Dette er tilfellet, er det lurt å vite hvor Mark kommer fra og hvordan å bli kvitt dem.

Fluer

Mest moderne huseiere oppleve ikke en massiv skala infestation fluer. De fleste hjem med sentralvarme og aircondition er tett forseglet så det er vanskelig for fluer å komme inn i et hjem. Siden fluer legge Mark egg, fravær av fluer betyr at fravær av Mark. Men vil i hjem hvor Vinduer eller dører er igjen åpen være mer utsatt for en Mark infestation. Fluene er vanligvis tiltrukket kunstige matvarer også, så hvis dette igjen lå ute, fluer vil være mer sannsynlig å invadere og legge sine egg.

Temperatur

Noen fly arter, som klynge fluer, er vanlig i boliger i de kjøligere månedene, som de prøver å unnslippe døden på grunn av de lavere temperaturene. Om vinteren slike fluer vil strømme til den innendørs og store mengder egg som kan raskt utvikle seg til Mark.

Derimot noen typer fluer søker de kjøligere temperaturene i det innendørs å komme ut av varmen ute. I begge disse situasjonene, flyr vil legge egg og forårsake Mark infestation hvis du ikke håndtere dem.

Organisk materiale

Fluer vil legge sine egg i organisk materiale hvis de finner den. Organisk potting jord er en praktisk plassering for fluer legger eggene sine på grunn av den høye konsentrasjonen av organisk materiale som den inneholder. Siden fluer er ofte tiltrukket av matvarer og lignende organisk materiale, vil de ofte legger egg i områder der økologisk mat er lett tilgjengelig. Resultatet: Mark infesting matforsyninger.

Behandlinger

Drepe Mark ved dumping dem i kokende vann. Høy varme vil drepe dem umiddelbart. På en annen måte, kan du drepe Mark ved å plassere dem i fryseren, så kalde vil ha samme dødelig effekt.

Gjør ditt hjem renere er en god måte å hindre Mark, som fluer vil bare legger egg i en frisk-beskyttet og organiske-rik, sopp fylt habitat. Eliminere disse faktorene og du har lite problem hindrer Mark i ditt hjem. Du kan også bruke fly forebygging kjemikalier for å eliminere foreldrene av Mark, dermed kutte dem av på kilden. Kvitte seg med fluer og av Mark.