Årsakene til Teak Mold

September 5

Årsakene til Teak Mold

En rekke forhold kan forårsake mold å spise teak tre. Når mold begynner å danne, utvikler det som mørk grå eller sort misfarging på teak treet. Hvis ikke behandles, fortsetter mold å mate på veden og svekkes teak repareres. Heldigvis hjelper å vite årsakene til teak tre mold deg hindre soppen vokser.

Teak tre

Oljer naturlig finnes i teak beskytte skogen fra råtnende og forverres. Et typisk holdbar tre, teak er en vanlig valget for utendørs møbler og noen båter. Som teak tre aldre det begynner å slå en fantastisk, sølvfargede-grå farge. Denne naturlige prosessen skader ikke treet overhodet og gir teak tre sin alderen så.

Naturlige oljer

Selv om den naturlige oljen beskytter teak tre, gir det også en kontinuerlig matkilde for sopp som mold eller mugg. Siden tre produserer olje naturlig, er den eneste måten å hindre mold eller mugg voksende beholde teak tre som ren og tørr som mulig mens du fjerner alle soppen veksten umiddelbart.

Fuktighet

Når fuktighet, kombinert med en matkilde, er begynner mold å vokse. Men uten fuktighet kan ikke mold vokse. Siden tre er en felles matkilde for mold, vil selv den minste bit av fuktighet øke sjansen for muggvekst. Heldigvis kan du holde formen i sjakk ved å holde teak tre så tørr som mulig. Regelmessig tørk fuktighet av tre med et tørt håndkle.

Høy luftfuktighet

Når luftfuktigheten er høy, begynner det å skape det ideelle miljøet for sopp som mold og mugg. For å unngå høy luftfuktighet skade tre, lagre teak tre i kule tørre steder når den ikke er i bruk. Hvis teak tre er plassert i et innendørs område, kjøre en avfukteren lavere luftfuktigheten i området og redusere antall muggsoppsporer i luften.

Fjerne Mold

Før du kan hindre at fremtidige muggvekst, må du fjerne alle sopp tiden vokser på teak treet. Opprette en varm, såpe blanding med vann og flytende oppvaskmiddel og tørk mold av teak tre med en svamp dempet i såpevann. Skyll tre rent med kaldt vann og tørk teak grundig med et håndkle. Et annet alternativ er å bruke en kommersiell renere designet for å rengjøre teak tre og fjerne mold eller mugg. Disse rengjøringsmidler er tilgjengelig på oppussing centers og båtliv butikker.