Årsakene til svak vanntrykk

September 30

Svak vanntrykk kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert vannrør og linjer vann i hjem, vannledninger utenfor hjemmet og problemer med bestemte vann kraner i hjemmet og utenfor hjemmet. Her er sju vanlige sjekkpunkter for å hjelpe deg med å finne årsaken til svak vanntrykk i hjemmet.

Vanntrykket er svak i hele hjemmet.

Hvis vanntrykket er svak i flere rom i hjemmet, som badet, kjøkkenet eller utendørs vann stuss, er problemet sannsynligvis i din by eller kommunale vann linjer eller vann linjene kommer fra vann godt inn i huset. Ringer tjenesteleverandøren vann for en servicehenvendelse eller ringe noen godt vedlikehold for å sjekke vann for ødelagte vann linjer og andre feil i vann også.

Vanntrykket er bare svake i ett eller to kraner

Hvis vanntrykket er svak på bare én eller to kraner – for eksempel kjøkkenvask eller badekar - men ikke svake på andre vannkilder både i huset og utenfor huset, kontroller for løsnet eller tett vann linjer og slanger og rengjør etter behov. Også se etter løsnet eller slitt skiver på vannlinjen og vann slange koblinger. Stram alle tilkoblinger. Erstatte slitte skiver på kraner og rengjøre tette vann linjer med en pipe renere.

Sjekk på ødelagte eller Burst vannrør og vann linjer

Sjekk for ødelagt eller sprakk vannrør i huset og utenfor huset vannledning brønn. Hvis viktigste vannlinjen er arrestert, eller godt vannrøret er arrestert, kan det redusere vanntrykk i ditt hjem. Hvis kjøleskapet har en ismaskin, også kontroller vannlinjen på ismaskin har ingen lekkasje.

Feilfri tappekran hoder

Noen ganger mineral buildup og hardt vann buildup på kraner kan frata deg vanntrykk. Fjern kraner og suge dem i en bøtte med eddik for en time å fjerne hardt vann og mineral buildup. For kraner at du ikke kan fjerne, som oppvaskmaskin, kjøre en rengjøring syklus igjennom dem bruke eddik.

Sjekk knotter på kraner

Over tid, knotter for kaldt og varmt vann på kraner kan bli slitt på grunn av svak skiver eller løsnet skruene på kranen håndtak som kan forårsake dårlig vanntrykk. Stramme skruene eller erstatte kranene.

Sjekk godt pumpetrykk

Sjekk trykkmåleren vel pumpen for å sikre at vann godt er pumping vann i samsvar med psi ratingen på din godt vannpumpe. Problemet kan være trykket bytte på godt vannpumpe eller vel pumpen selv