Årsakene til stoppet opp toalett

January 26

Årsakene til stoppet opp toalett

Toalettet kan stoppe opp av flere grunner. En overbelastning av avfall eller toalettpapir kan forårsake midlertidige blokkeringer som kan reagere på enkel stuper. Ikke-nedbrytbare materialer eller fremmedlegemer kan sette seg fast dypt inne i røret, behøver du å utrydde dem med et toalett slange. Hvis din kloakknett har trerøtter blokkerer vannstrømmen, må du ha en rørlegger kontrollere og reparere problemet.

Forklaring

Ifølge nettstedet Toiletology, av spyling stasjoner vann inn i toalettskålen, skyver skape en siphoning handling som avfall mot i kloakken linjen. Stoppet opp toalett skylles ekstremt sakte eller ikke i det hele tatt, med vannet enten sikkerhetskopiering og overfylte bollen eller stiger til en uvanlig høy inne bollen. Disse symptomene indikerer at et objekt har blokkert den normale siphoning prosessen, at du må finne en måte fjerne blokkeringen, enten selv eller ved hjelp av en rørlegger.

Vanlige blokkeringer

Store mengder avfall eller toalettpapir kan stoppe opp et toalett. Toalettpapir tar litt tid å oppløse og kan bidra til en blokkering gradvis, ifølge Serviceteam. Du kan vanligvis bruke en stempelholderen slik blokkeringer å fjerne dem, plassere stempelet helt over renne i midten av toalettet og pumpe den for å opprette et vakuum. I noen tilfeller kan en opprinnelig sta blokkering av denne typen mildne og fornedre gjennom eksponering for vann til skylles det normalt.

Fremmedlegemer

I motsetning blokkeringer med organisk materiale, kan fremmedlegemer fortsatt fast i toalettet til du fjerner dem. For eksempel kan små barn slippe leker eller andre husholdningsartikler ned toalettet for å se om de flush. Noen folk prøver å skylle bind, papirhåndklær, engangs bleier og andre fremmedelementer ned toalettet uten å vurdere konsekvensene. Du kan noen ganger fiske et fremmedlegeme for hånd eller med en plunger, men dypt fast elementer kan kreve bruk av en toalett slange, som er en lang metallisk stang som presser hindringen gratis.

Strukturelle problemer

Noen stoppet opp toaletter ringe for hjelp fra en rørlegger, spesielt hvis i kloakken linjen selv lider skade. Dette kan skje når press fra rundt treet røtter oppretter sprekker i røret, slik at røttene å vokse og entwine inne i røret og blokkere vannstrømmen. Hvis standard gjør det selv metoder ikke fikse toalettet ditt stoppet opp, bør du ha en rørlegger inspisere i kloakken linjen for problemer. Noen rørleggere kan diagnostisere kloakk linje blokkering ved å vise innsiden av røret med en fiberoptisk kameraenheten.