Årsakene til sprengning & dukker av stiftes parkett

March 15

Årsakene til sprengning & dukker av stiftes parkett

Stiftet tregulv er vanlig gulv blir installert i boliger. Tregulv er et godt gulv materiale fordi det er elastisk og fleksibel og kan i tillegg kontrakt med værforhold. Problemer, for eksempel dukker og sprekker, utvikle med parkett.

Installasjon

En av de vanligste årsakene til en dukker eller sprengning parkettdekke er installasjon. Tusenvis av stifter brukes når du installerer tregulv, men når en entreprenør bruker ikke nok stifter eller installerer stiftene for langt fra hverandre, gulvet løsner og begynner å pop eller knirker. En stift plasseres i tungen av parkettdekke hver 6 inches for å sikre at dette problemet oppstår på.

Svak underetasjen

Sub gulv er vanligvis 3/4 - til 1-tommers tykke å sikre at det er sterke nok å holde parkettdekke og vekten av elementer plasseres på gulvet. Svak sub gulv forårsaker stiftene å trekke fra gulvet og forårsaker gulv å sprekk, pop, pip eller skille. Før du installerer hardvedgulv gulv kontroller er sub gulvet tykk nok til å klare denne vekten og elementene som er plassert på gulvet.

Etasje lim

Etasje lim er en limet som holder parkettdekke til sub gulvet. Dette er en annen materiale til å sikre parkettdekke sammen med stiftene. Feil gulvet limet eller ikke bruker nok gulvet lim forårsaker parkettdekke til pop og sprekk på steder som ikke er stikker til sub gulvet. Riktig type gulv lim hindrer et gulv fra dukker eller sprengning. En profesjonell gulv installert vet hvilken etasje limet å bruke og hvor mye er nødvendig å lime parkettdekke ned riktig.

Fuktighet

Tregulv som har fått våt eller oversvømmet begynner å sprekk og pop på grunn av fuktighet infeksjon. Dette fører parkettdekke å utvide og forminske mer enn forventet, noe som skaper en sprengning og en smellende lyd på den skadede delen. Parkettdekke vil også fordreie. Den skadede delen fjernes og nye hardvedgulv gulv er installert for å løse dette problemet.

Stiftelsen bosetting

Grunnlaget for et hjem vil bosette seg over tid. Denne bosetting av stiftelsen forårsaker overdreven bevegelse i sub gulvet og parkettdekke. Bevegelsen skiller parkettdekke fra sub gulvet, opprette en sprekk og deretter parkettdekke begynner å pop eller knirker atskilt område. Hvis hele gulvet dukker eller sprengning, er utskifting av hele hardvedgulv gulv materiale nødvendig.