Årsakene til murstein delaminering

March 28

Årsakene til murstein delaminering

Murstein delaminering, en situasjon som en murvegg eller struktur begynner å falle fra hverandre i lag, er en plagsom sykdom av mange bygninger. Selv murstein delaminering effekter hovedsakelig gamle og undermaintained, er huseiere noen ganger overrasket over å finne at selv relativt nyere murhus er utsatt. Det er kjente årsaker til murstein delaminering; noen er mer problematisk enn andre.

Fuktighet

Fuktighet er en vanlig årsak til murstein delaminering og er ofte en gjerningsmann når nyere murverk faller offer til delaminering uvanlig tidlig. Murstein av dårlig kvalitet pleier å være mer porøs, og er utsatt for absorbere mer vann enn murstein av høyere kvalitet. Vann utvides når det fryser, så når fanget vannet fryser og utvider i murstein murstein er i fare for avskalling. "Spalling" er et begrep for en murstein som har begynt å skalle eller sprekk. Når klossene langs veggen alle opplever avskalling, begynner murstein delaminering å oppstå.

Salt

Murstein bygninger bygget i kystnære områder kan påvirkes av salt forverring. Salt mest ødeleggende effekter fungerer mot den mykere bombekastere brukes i murverk over et halvt århundre siden, så eldre strukturer pleier å være mer sårbare. Som salt gjør mørtelen å svekkes, murstein vil begynne å stable nedover, forårsaker delaminering eller selv sammenbruddet av en struktur yttervegger. Salt krystaller kan også forringes klossene selv, forårsaker dem til å skalle fra hverandre.

Teknikk

Dessverre er ikke alle tilfeller av murstein delaminering fra ytre faktorer. Hast bygget strukturer, spesielt de bygget under rask ekspansjon, ofte ansette triks og snarveier som truer den langsiktige helsen til murverket. Frimurerne ville noen ganger ikke installere hoder til murere, eller vil raskt knytte sammen indre og ytre lag av murstein med vridd ledningen. Mens disse teknikkene ofte gitt huseiere med et enhetlig utseende, er strukturelt murvegger i fare for peeling fra hverandre.

Alder

Den en brick bygningen er den mest utbredte årsaken til murstein delaminering. Utsatt for mange faktorer, fra tidligere beboere til vedvarende vær, kombinert med datert konstruksjon teknikker og mange eldre boliger møte faren for murstein delaminering. Mens en robust og godt bygget murstein struktur kan vare i århundrer, krever eldre murstein og mørtel bygninger spesielle vedlikehold å unngå avskalling og eventuell forverring.