Årsakene til at en kaktus

June 4

Årsakene til at en kaktus

Kaktus er saftige planter med tykk, kjøttfulle stammer. Noen har kjøttfulle forlater eller spines, og de er alle kjent for å være hardføre planter. Om de er tøff mot ugunstige forhold, kan kaktus også lide av en rekke faktorer. Hvis ditt kaktus er døde eller døende, er det viktig å forstå hvorfor. Dette kan du forhindre at denne skjebnen oppstår andre kaktus som du eier eller kan eie i fremtiden.

Parasitter

Clemson University sier at parasitical mites er blant store grunnene til at kaktus ikke trives. Spider mites, melete feil, skala insekter og bladlus er alle parasitter som tære på kaktus, forårsaker misfarging og visne den kaktus kjøtt. Insecticidal såper som er ment for kaktus hjelpe bekjempe disse skadedyr, men resultatene er best hvis infestation er fanget tidlig. Hvis en kaktus har midd, sjekk kaktus rundt for disse inntrengerne. Nøye undersøke hver nye kaktus før du henter den hjem for å unngå å bringe parasitter i ditt hjem.

Betingede spørsmål

Selv om de er svært tilpasset deres ørken miljø, kan kaktus lide under ugunstige forhold som er ikke hva de er egnet for. Forskjellige kaktus har ulike toleranser for kald, men fryser skade kan slå noen kaktus. Tegn på frysing skade inkluderer gulnet og rynkete kjøtt. Kaktus kan også bli solbrent, spesielt hvis de er dyrket i drivhus. Planting en kaktus for lav resulterer også i kaktusen faller over, som kan være dødelig også.

Overwatering

Kaktus er ørken planter og dermed trenger ikke mye vann. Avhengig av variasjon av kaktus du har valgt, må det vann bare en gang i uken, eller enda mindre. Når du vann, mette av cactus godt, men tillater ikke kaktus potten å sitte i vann. Bare vann kaktus når jorda er helt tørket ut.

Sykdom

Kaktus er utsatt for flere sykdommer, noe som er relatert til overwatering. Rot råtne, som oppstår når jorda er for vått, kan være dødelig, kan crown råte. Sopp lesjoner og bakteriell rots kan også påvirke disse plantene. Se din kaktus for noen misfarging eller mykere. Hvis du oppdager myke flekker eller tegn på sopp, karantene kaktusen. Avhengig av infeksjonen må prøven ødelegges.