Årlig vekst for en brennende busk

November 8

Brennende busk er innfødt til Kina, og ble introdusert til USA i 1860. Anlegget var spesielt vanlig i midten av 1900-tallet, men falt i unåde i de siste årene. Det har mye å anbefale det selv, inkludert strålende faller løv, lettstelt og moderat raske veksten. Holde den i grenser, men fordi busk kan bli svært store.

Vekst

Brennende busk vokser av moderat 10 til 12 inches per år. Planter kan virke litt små men ofte nå 18 - til 20-fot høy og bred når modne. Dverg varianter er fortsatt under 10 fot høy og er gode muligheter for landskapsarbeid hjemmebruk. Dyrke dem i en naturalisert setting hvor de har masse plass.

Vekstforhold

Brennende busk er tilpasningsdyktig til mange jordsmonn og vekstforhold, men det vokser raskest i full sol og jevnt fuktig, løs jord. Brennende busk tåler tørre forhold og har noen insekt eller sykdom skadedyr. Det kan bli invasiv under ideelle forhold og har rømt i naturen i mange områder hvor det ut konkurrerer arter. Fuglene spiser bær og sprer frø gjennom naturområder.

Beskjæring

Beskjære brennende busk tilbake tidlig på våren hvis veksten blir tøylesløs. Redusere gamle, syke eller tykk grener i bakken, forlater unge canes bredere enn 1 tomme i diameter. Beskjære tips tilbake med en tredel kontrollere høyde og bredde av anlegget. Brennende busk tåler mer drastisk beskjæring, men det ser best hvis du beskjære mer enn en tredjedel av veksten årlig.

Anbefalinger

Brennende busk er en lite vedlikehold busk med et attraktivt skjema og strålende røde løvverk. Plante den i urbane områder som en hekk, prøven anlegget eller innenfor en blandet ramme. Unngå å bruke det i områder som tilbake til feltene eller naturlige omgivelser hvor sjansen for rømning er høy. Velg kompakt varianter, som oktober ære eller Compactus Cole merker, og gi busk nok plass til å vokse moden høyden.