Arkitektoniske standarder for Porches

August 13

Arkitektoniske standarder er regler og retningslinjer som enkelte byene, distrikter og utviklere utgi for å kontrollere hvordan hjem er bygget og restaurert. Selv arkitektonisk standard løser mange problemer, er de primært opptatt av hvordan husene ser ut. Verandaer, som spiller viktige roller i å identifisere hjem av tid og arkitektoniske stil, er grundig dekket i mest arkitektonisk standard.

Stil

Siden hjem opptredener arkitektonisk standard hovedmål, har de mange detaljer om hvordan verandaer skal se ut. Disse standardene er ment å gi boliger i nabolaget ensartede, eller å skille dem fra hverandre. For eksempel angi noen arkitektoniske standarder at tilstøtende hjem ikke kan ha samme stil og størrelse verandaen. I andre tilfeller adresse standarder om Matt eller glanset maling er tillatt for ulike deler av veranda.

Struktur

Mens arkitektoniske standarder for verandaer er mer fokusert på skinn, avtale de også med noen problemer av ingeniørkunst. Disse standardene vanligvis håndtere detaljer som hvordan kolonner og rekkverk er konstruert, takkonstruksjonen og trapper for hjemmet. Disse standardene påvirker veranda kamper, men også sikre at beboere og gjestene har tilgang til sikker verandaer som er strukturelt lyd.

Materialer

Verandaer benytter ulike byggematerialer, hvilke er hvorfor deres arkitektoniske standardene omfatter bestemmelser for materialer som verandaer kan og bør være laget av. Generelt krever arkitektoniske standarder for verandaer materialer som er holdbare og miljøvennlig for bruk. Konkret, tre, stukk, glass og vinyl er alle innenfor rammen av materialer som veranda arkitektonisk standard dekker, vanligvis ved å kreve at alle materialer være av en viss klasse.

Størrelse og oppsett

Arkitektoniske standarder for verandaer inkluderer også grunnleggende begreper for å definere verandaer. I de fleste tilfeller må en veranda ha tak og være minst delvis åpent for elementene. Andre strukturer er definert som Procuratie, dekk og patios, med egne arkitektoniske standarder. Arkitektoniske standarder for en veranda kan også begrense antall føtter som en veranda kan prosjektet fra forsiden av hjemmet.