Arizona trepleie

April 6

Arizona trepleie

En rekke dekorative trær har blitt plantet i Arizona de siste årene på grunn av økninger i residential boliger. Lated bekymre vil påvirke den generelle helse og lang levetid av disse trærne.

Statewide sertifisert Arborists

Sammen med økningen i antall trær i staten, har antall sertifisert arborists også steget. University of Arizona rapportert 223 sertifisert arborists statewide i 2000, sammenlignet med bare 17 i 1996. Disse profesjonelle er utdannet i alle aspekter av trepleie.

Tre omsorg problemer

Tre behov i Arizona er like de i andre områder av landet i mange forhold. Kulturelle problemer gjelder for området inkluderer vann stress (ikke nok vann) og komprimerte jord (brakt videre av tørrhet og varme).

Insekter og sykdommer

Insekter som vanlig angriper Arizona trær inkluderer snekker ormer, tre borers, bladlus, spider mites, elm biller og telt larvene. Plager inkluderer sopp sykdommer som phytophthora rot råtne og rust sykdommer, bakterielle sykdommer som crown galle og brann lys og ikke-parasittiske sykdommer som Aleppo furu lys og blad svi. Behandling av sertifisert tre arborists anbefales.