Arizona Sycamore Planting instruksjoner

October 2

Arizona sycamore trær er store løvtrær. Deres voksende sesongen starter tidlig på våren og varer til sen høst. Velg et planting sted i din hage som rommer størrelsen, som dette treet kan nå høydene av nesten 80 fot. Selv om disse trærne er generelt hardfør, de ikke overleve temperaturer under-8 F. plante en Arizona morbærtre i hagen din i år av skyggen og attraktive løvverk.

Instruksjoner

• Velg et sted å plante treet som mottar full til delvis sollys. Disse tre vokser best når det blir minst fire til seks timer sollys. Også sjekke din lokale verktøyet service å sørge for at det ikke er noen linjer under planting plasseringen.

•Conduct en jord pH test på det angitte planting området. Arizona sycamore trær krever en pH varierer mellom 5,6 til 6.0. Kjøpe en jord testing kit fra fylket direktenummeret kontoret. Grave en 6-tommers hull å samle eksempler. Post prøvene av og venter på resultatene. Legg kalk sur jord og svovel alkalisk jord basert på resultatene.

•Dig et hull som er to ganger størrelsen av treets rot ballen og samme dybde som det ble plantet i beholderen. Plasser treet i hullet og pakke jorden tett rundt basen. Vann grundig.

•Spread et 6-tommers lag mulch rundt nyplantede treet å holde ugress og annen vegetasjon i sjakk. Det er vitally viktig for små trær å være borte fra andre planter som kan konkurrere med dem om jord fuktighet og næring. Hånd trekke noen ugress snarere enn å bruke en herbicid som kan drepe treet.

•Hold din unge tree vel vannet i tørre perioder. For å finne ut om de trenger vann, skyv du hånden på de første 3 inches med topsoil å føle hvis det er fuktig. Vann din plante hvis jorden er tørr.

Tips og advarsler

  • Overvåke anlegget for vekter og andre skadedyr som ofte infisere Arizona sycamore. Spray insekter av med en hageslange eller fortynne 1 tsp. av oppvaskmiddel med en gallon av vann og spray anlegget.
  • Unngå gjødsling samtidig med planting, fordi du vil brenne eller tørke plantens rotsystem.