Arizona blomst pære omsorg

August 1

Våren og sommeren blomstrende pærer gjøre det bra i Arizona desert gitt nok vann og beskyttelse mot varme sommersolen. I Arizona har tropiske pærer som canna og amaryllis ikke løftet og brakt inne tidligere iskalde været.

Kjøling

Våren pærer som påskeliljer, tulipaner og hyacinths krever en skremmende periode, et visst antall uker der temperaturen er neden 40 gradene ºF. Mesteparten av tiden, kan ikke Arizona ørkenen vintre møte dette behovet, slik at pærene må bli kjølt i kjøleskapet før planting.

Fôring

Arizona jord er dårlig fordi de fleste av den naturlige vegetasjonen ikke produserer mye av organisk materiale for jord. Bladene av ørkenen trær, som palo verde og ironwood er små til å bevare fuktighet. Det er ikke mye nedbør, bare et gjennomsnitt på 7 tommer per år, så vegetasjon som faller til bakken dekomponerer sakte. Pærer krever jord endres med kompost eller andre organisk materiale, samt ekstra feedings.

Varme

Temperaturer i Arizona nå over 100 grader Fahrenheit daglig i sommer, som begynner i mai og varer gjennom September. Sommer pærer som liljer krever ettermiddag skygge.