Arbor ideer for en dekorativ personvernet gjerde

November 8

Arbor ideer for en dekorativ personvernet gjerde

Arbors kan tilby koselig og eksotiske privat respites hvor du kan slappe av og glemme hverdagen. Avhengig av hvor du bor og hva klimaet er, støtte din arbor duftende dufter og blomstrende kolonner. Ordne busker og ranker på arbor polakkene delen av eller sette ditt private område. Velg planter for ettårig dekning eller sesongbetonte utvalg.

Morgen herligheter

Morgen herligheter vokser på støtte strenger som du kan knytte til din arbor. Plante frø eller stiklinger ved foten av arbor støtte og overvåke veksten. Du kan trene vinrankene langs strenger og også langs arbor polakkene for mer komplett dekning og personvern. Fargerike blomstrer vil hilse deg hver morgen.

Druer

Druerankene er en fin måte å forbedre personvern. De tilbyr også et interessant diskusjonstema og potensielt en spiselig produkt. Disse vinstokkene vil har store bladene og overheng godt og gir massevis av skyggen. Du kan bruke metall polakkene for å støtte denne typen arbor anlegget. Du må uforstyrrethet med en vegg av drue lianer.

Jasmine

Jasmine gir skygge, personvern og en herlig og berusende duften når blomstene blomstrer. Start vinrankene langs bunnen av arbor polene og se dem vokse. Tillate vinstokker å vri rundt polakkene i en spiral mote. Når de når toppen av arbor, vil de form til et maths tak. Du har mange personvern og romantiske omgivelser, også.

Baby roser

Mange typer roser er egnet for planting på en arbor for et personvern gjerde. Baby roser er spesielt bra for bruker å skape et tradisjonelt inspirert område. Velg én eller noen få varianter eller farger som passer godt sammen. Plant de lite tre busker langs bunnen av hver stang på arbor. Kontroller at for dem med riktig plante mat og omsorg.

Pasjonsfrukt

Hvis du bor i et tropisk område som Hawaii, er en lidenskap frukt arbor en attraktiv og aromatiske forslag for ditt personvern gjerde. Disse vinstokkene tendens til å vokse raskt og ha full blader perfekt for dekning. Delikat lilla og hvite blomster vike for deilig lidenskap frukt, full av Vitamin C. Bruk solid tre innrammingen for din arbor personvern gjerde, idet disse vinstokkene er produktive. Klippe bort overflødig vinstokker når de får for uregjerlig, og Beskjær etter frukt høstes.