Arbeider peis-rengjøring logger?

January 29

Arbeider peis-rengjøring logger?

Chimney veggene peis brukes til å brenne tre samler sot og rusk som må renses bort. Tjære og kreosot buildup inni pipen er brannfarlig, forårsaker en brannfare over tid. Pipe-rengjøring logger hevder å gi deg et alternativ å rengjøre innsiden av peis og skorstein hånd - som er både rotete og arbeidskrevende - ved å redusere kreosot. Mens disse loggene redusere og løsne noen av kreosot buildup, rengjør de ikke skorsteinen grundig som en profesjonell fridykker kan.

Pipe-rengjøring Logg krav

En pipe-rengjøring Logg fungerer når du brenne den i peisen, mye som en vanlig logg. Brenner en vanlig tre-fire før du legger til loggen myker tjære buildup inni skorsteinen, som gjør chimney-rengjøring loggen mer effektivt. Som det brenner, utgivelser rengjøring loggen kjemikalier som overholder skorstein vegger, løsne tjære og kreosot buildup eller gjengi det mindre sannsynlighet for å forårsake brann. Noen av det løsnet rusk kan falle i peisen.

Som logger til bruk

Noen logger gjøre hva de hevder å gjøre, men andre kan ikke. Chimney feiende Institute of America priser produktene å hjelpe forbrukeren bestemme hvilke er trygt. CSIA-vurdert produktene bærer en "CSIA akseptert produkt" logo, sikre sikkerheten. Dette også huske ordlyden, sier at loggen chimney-rengjøring ikke er en erstatning for en årlig inspeksjon og rengjøring av peis og skorstein.

Fallende rusk Dilemma

Rusk som faller fra skorsteinen veggene etter at du bruker en pipe-rengjøring logg kan ende opp i brann, eller mer sannsynlig, det kan lande på røyk sokkelen, en buet område eller en annen hindring i på skorsteinen, som sannsynligvis ikke en rett, jevn vertikal aksel. Over tid vil dette falt rusk bygger opp og kan være en brannfare; du vil ikke være klar over problemet med mindre pipen er kontrollert av en profesjonell.

Menneskelig berøring

Bruke pipe-rengjøring logger er som sikker, bør fortsatt skorsteinen være kontrolleres og rengjøres manuelt. Chimney feier er dyktige på slike rengjøring og varsle deg om potensielle problemer, for eksempel sprekker i Pipa. De vil også kunne oppdage om skorsteinen rengjøring loggene har forlatt hauger av rusk i et bortgjemt område opp Pipa.