Aqualine tappekran informasjon

January 28

Design av Aqualine kraner viser klart bekymringer mot både funksjonalitet og utseende. Selskapet tilbyr et utvalg av kjøkken kraner. Aqualine kraner tilbyr også en ekstra funksjon: et filter for å fjerne urenheter fra drikkevannet som kan påvirke din helse, samt din glede av vannet.

Aqualine vann filtrering

Alle Aqualines kraner er designet for å tilby drikkevann som er fri for forurensning. Ifølge nettsidene sine fjerner filteret brukes av Aqualine kraner kjemikalier og urenheter som klor, som påvirker både smak og lukt av vannet, og "skitt, plantevernmidler, plantevernmidler og insektmidler" som kan muligens finnes i vannet. Aqualine filtre opererer på full styrke for ca 2500 liter vann, eller om en seks måneders tidsplan. Filtrene deretter svekke gradvis, før de miste noe effektivitet og må skiftes ut.

Aqualine modeller

Fra mars 2011 tilbyr Aqualine fem ulike modeller av kraner. Disse kraner inkluderer Jordan og kolonialstil, med hver har en høy, arching tut. Colonial, har imidlertid porselen effekt varmt og kaldt vann håndtak. Aqualine's single-lever Finesse er utformet som en sammenslåing av eleganse og enkelhet. Targa har et mer moderne utseende og design. Aqualine's Triom utmerker seg med design som har ett håndtak og to tuter.

Filteret plassering og bruk

Filteret som fjerner vann urenheter er ikke innen det faktiske Aqualine kranen selv. Liten filtrering enheten installeres under vasken, mot kjøkkenregjeringens i veggen, og koblet til Vaskens kaldt vann rør, gjennom en "T" og en adapter. Skyve kaldt vann håndtaket aktiverer kaldt, ufiltrert vannet å strømme opp gjennom filteret kassetten og levere ferske filtrert vann tappekran tut. Kranens kaldt vann håndtak brukes for begge ufiltrert kaldt vann, filtrert, "Aqualine" vann.

Lated bekymre

Instruksjoner for eiere av Aqualine kraner inkluderer riktig rengjøring metoder for inventar. Kranene bør alltid tørkes ren med en myk klut. Istedenfor å bruke sterke kjemikalier som er sannsynlig å skade finish på Aqualine kraner, er eiere oppfordre å blande en løsning består bare av varmt vann og mildt vaskemiddel. Våt kluten med denne løsningen og tørke kranen ren.