AquaGuard Pool Care

April 12

AquaGuard belegg selskapet produserer fugemasse produkter for kjelleren og bilvask i tillegg til sin primære produktlinje, som er forbundet med svømmebasseng restaurering. AquaGuard pool restaurering produkter er utformet for gjør det selv-program. Det er en hel del guide på selskapets nettsted for å hjelpe deg med basseng restaurering forberedelse og prosedyrer.

Restaurering

Det kan komme en tid når svømmebassenget må være forseglet eller gjenopprettet, uavhengig av bassenget du har, om konkrete eller glassfiber. Rutinemessig bassenget vedlikehold og kjemikalier brytes ned strukturen i et svømmebasseng etter en tidsperiode. Misfarging og falming, blemmer og sprekker, kan oppstå, og deretter blir det tid å gjenopprette bassenget. AquaGuard tilbyr en finish som er utviklet spesielt for gjør det selv-program av hus.

AquaGuard 5000

AquaGuard 5000 mål består av proprietære lut herding agenter og epoxy fenoliske harpiks, med 100 prosent tørrstoff fyllstoff. Dette produktet brukes enten ved å spraye på en enkelt belegge eller via en roll-on prosess som består av tre lag. Den er utformet for bruk med alle typer akvatiske strukturer, inkludert dammer, fontener og boblebad i tillegg til svømmebasseng. Denne beskyttende belegg kan brukes på glassfiber, betong og stål, og kommer i gulfstream blå, standard blå, hvite og onyx.

Prosedyre

Den komplette prosedyren tar noen dager og utføres i faser. Bassenget er drenert og strukturelle reparasjoner utført etter behov. Den første søknaden er kraftig sealer som reconditions overflaten av bassenget og sel det. Neste, tykk top coat er enten sprayet på eller rullet på og danner en barriere mot kjemikalier, vann og andre elementer som vanligvis bidrar til endelige sammenbrudd av bassengets overflate.

Fordeler

AquaGuard finish obligasjoner på overflaten av en vannlevende struktur jevnt og jevnt, skape en glatt overflate. Det er ingen sømmer usikkert eller fibrøse materialer som noen ganger har frynsete kanter. AquaGuard 5000 Plus er godkjent for bruk av Food and Drug Administration og tilbyr en 15-års garanti. AquaGuard mål er nonporous, gjør det enklere å vedlikeholde og motstandsdyktig mot alger.