Aprikos innhøstingen i Michigan

December 9

Aprikos (Prunus armeniaca) harvest sesongen er korte, men søte i Michigan, fra juli til August. Kaldt vær varianter av flerårige frukt treet trives i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 4 til 8, spesielt i Michigan frukt belte langs Lake Michigan kysten der vindene og lake-effekt fuktighet temperament kalde vintre og varme somre. Plukke frukt som har oppnådd sin signatur golden-rødme farge. Kjøttet bør gi litt når trykket. En smakstest bekrefter modenhet.

Regionale spesialiteter

Flere aprikos kultivarer er utviklet for nordlige regionene, inkludert i Michigan som varierer fra USDA soner 4a til 6b. "Goldcot," hardfør gjennom USDA soner 4 til 6, er først å høstes i begynnelsen av juli. "Sør Haven 50" og "53" er ikke langt bak, etterfulgt av "Curtis," "Sungold" og "Moongold," alle som trives i Michigans USDA soner 5 og 6. Sen-blomstrende typer tilbyr beste sjansene for en vellykket innhøsting fordi de er mindre utsatt for tidlig hetebølger og sent fryser som grusomt knert tidlig blomstrer i knopper.

Kjølig klima dyrking

Beskjæring teknikker for Michigan trær er annerledes enn den åpne-senter stilen brukes i mildere regioner. Et nettverk av interiør er igjen, slik at lyset og luften kan sirkulere samtidig som det gir større stabilitet. Frukt er vokst og høstet fra sporer av modne grener. Umodne aprikos trær ta to til tre år å bære frukt.

Voksende dine egne

En eller en rad med aprikos trær gjør en vakker uttalelse i hagen din, med nydelig blomstrer om våren, attraktive løvverk hele vekstsesongen og velsmakende pickings midten til slutten sommeren. Planting på nordsiden av en bygning eller skråningen er en annen taktikken brukes til å hindre trær fra oppvarming og spirende før kaldt vær er virkelig ferdig for året. En standard Michigan aprikos treet vil gi 3 til 4 bushels av frukt. Dverg ulike produserer 1 til 2 bushels. Nordlige aprikos trær har en levetid på 15 år eller mer, vokser ca 20 fot høye.

Harvest hjelpere

Plukket grønn frukt vil ikke modnes tilstrekkelig, så avholde av innhøstingen til farger. Tett pakket trær lastet med overflødig frukt belastning grener og redusere beskjære kvalitet. Tynn grønn aprikoser til 2-til-4 inches hverandre når de når en 1-tommers diameter. Hvis du begjærer frisk fra treet behandler men mangel din egen, oppdatert sjekk med Michigan frukthager eller Michigan Department of Natural Resources turisme tjenestene for høsten, som kan variere fra et par uker avhengig av årlige værforhold. "U-pick" og veikanten frukt står florerer under høstingen.