Apple Tree sykdomsforebygging

September 20

Epletrær er utsatt for en rekke sykdommer som kollektivt infiserer alle deler av treet. I tillegg til sykdommer tiltrekker apple treets saftige løv og frukt insekter som ikke bare føre til skader treet, men ofte transport flere sykdommer på treet. Hindre apple tree sykdom er en kontinuerlig prosess som plasserer treets sunn vekst i kjernen av alle strategier.

Faktorer

Apple treets mottakelighet for sykdom er avhengig av mange faktorer, inkludert treets naturlige motstand, miljø og klima. Mange av treets sykdommer er spore-sykdommer og reise enkelt ved hjelp av regn og vind. Om sykdommer varierer, inkluderer noen av epletreets vanligste sykdommer apple streikebryter, svart råte, brann blight og pulveraktig mugg.

Kjøp

Hvis du har mulighet til å plante en epletreet, kan du begynne dine forebyggende tiltak under kjøpsprosessen. Gjør deg kjent med de tre sykdommene i ditt område. Den lokale horticulturalists og barnehager er vanligvis store ressurser for denne informasjonen. Når du vet din områdets felles rovdyr, prøv å kjøpe et epletre som er motstandsdyktig for de fleste, om ikke alle, av de mest aggressive sykdommer.

Rammeverk

En riktig utdannet og beskjæres epletreet vokser mer kraftig og utvikler større frukt gir større mengder enn de er ikke riktig utdannet. Viktigst, vil en riktig utdannet og beskjæres epletreet oppleve sunn celle utvikling og være bedre forberedt på å bære vekten av sin tunge, fullt utviklet frukt. Som et resultat, er treet mindre sannsynlig å erfaring brutt og skade tre som gjør treet å smittsomme sporer. Som en sapling Tren epletreet med en sentral leder og sterk skrittet vinkler. Tynn indre grener og stammer regelmessig for å fremme god luft sirkulasjon og lys gjennomtrenging gjennom epletreet.

Gjødsling

Næringsstoffer i epletreets godt drenert og fruktbare jord miljø må fornyes med jevne mellomrom for å holde treet sterk og energisk. Mens hensiktsmessig og rettidig gjødsel programmer vil øke treets utvikling, vil overdreven og altfor tidlige programmer svekke Apples utvikling. Mate epletreet mot slutten av sin dormancy periode med et velbalansert slow-release gjødsel, for eksempel en 8-8-8 eller 10-10-10 kombinasjon. Følg den gjødsel emballasje instruksjoner nøye for å unngå over gjødsling treet. Holde gjødsel fra trestamme til apple for å forhindre rot brenne.

Vanning

Epletreet krever mye vann for sunn frukt produksjon. Selv om tørke forhold vil sikkert føre epletreet wilt og lide, vil kontinuerlig mettet grunnforhold også forårsake skade på treet. Unngå overwatering epletreet. I mange tilfeller er våren irrigations oppnådd med naturlig regnskyll. Holde øye med nedbør nivåene i sommermånedene, spesielt i varme, tørre perioder. Kompliment nedbøren med dyp og sjeldne irrigations. Dette sikrer at selv de dypeste røttene får vann mens du unngår muligheten for overwatering.

Harvest

Det er viktig å fjerne alle epler fra epletreet under siste høste. Smittsomme bakterier og sopp sporer ligge sovende i råtnende rusk og ofte ta ly i frukt som henger på treet i dormancy perioden.

Behandlinger

Betimelig kjemiske og insecticidal behandlinger hjelpe også hindre apple tree sykdommer og angrep. North Carolina samarbeidende forlengelse anbefaler å bruke de første soppdreper og insektmiddel behandlingene like epletreets grønn vev vises. Sørg for å dekke hele treet slik at alle områdene får beskyttelse. Gjenta programmer er ofte nødvendig i løpet av våren og sommeren måneden men bør slutte som frukt begynner å utvikle.